O zi in lectura Geaninei Corondan la Shift Pub

Joi, 7 iulie, incepand cu ora 18.00, in incinta Shift (Str. G-ral Eremia Grigorescu nr.17 ), editura Litera va aduce in atentie cartea O zi, de David Nicholls, in lectura Geaninei Corondan.


La eveniment vor fi prezenti Geanina Corondan, prezentator tv si Bedros Horasangian, scriitor. Cartea O ziilustreaza fascinanta experienta a unei povesti de dragoste si rememoreaza trecutul apropiat cu atat de multa acuratete, incat te simti partas la poveste. Rar poti gasi “un roman in care cele doua personaje principale sunt creionate cu atata forta si dureroasa exactitate, cu atat de mult realism, incat atunci cand lasi cartea din mana ai sentimentul halucinant ca ti-au devenit cunoscute precum cei mai buni prieteni. Asa ca este greu de imaginat ca poti gasi toate acestea intr-o carte si sa nu recunosti extraordinarul talent al scriitorului care le-a creat.” (The Guardian) In lectura emotionanta a Geaninei Corondan vom intra intr-un univers aparte, ne vom imagina o alta lume de unde vom fi din nou adusi in realitate de discutiile purtate cu Bedros Horasangian.
O zi, de David Nicholls, este “O lectura emotionanta... Nicholls este expert in surprinderea varstei tineretii, a primei iubiri, a suferintei din dragoste si a traseului complicat si haotic al legaturilor romantice...” The Observer
Despre Editura Litera
Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

0 comentarii: