The Light Cinema te invita la Circuitul Cars 2

Liberty Center si The Light Cinema te asteapta la Circuitul Masini 2!
Esti copil sau om mare? Nu conteaza!
Vino la Liberty Center in fiecare zi intre 29 iulie si 7 august si participa, ca in vremurile bune, la  intreceri cu masinute teleghidate. Urmareste-i in Liberty Center pe Fulger McQueen si Bucsa si vei descoperi labirintul unde au loc cele mai animate intreceri cu masinute teleghidate.
De Luni pana Vineri intre 17.00 – 20.00 iar Sambata si Duminica intre 12.00 – 15.00 Circuitul Masini 2 este gata pentru cursele de masinute. Te asteptam la etajul 1 in Liberty Center. Participa la Circuitul Masini 2 si poti castiga sute de premii:
- Vouchere cumparaturi
- Invitatii la filmul Masini 2 la The Light Cinema
- Produse imbracaminte pentru copii la magazinul Next
- Vouchere  Next
- Obiecte promotionale Cars 2

Din 5 august vizioneaza animatia 3D Masini 2 in varianta dublata si subtitrata la The Light Cinema.
Spionaj internaţional. Curse la nivel mondial. Prietenii. Acestea sunt temele principale ale filmului Maşini 2.
Maşini 2 este disponibil în varianta Disney Digital 3D şi foloseşte cele mai avansate tehnologii, oferind audienţei imagini inedite. Echipa tehnică Pixar ridică ştafeta filmului, făcând o artă din modelarea obiectelor sau din folosirea luminilor şi a umbrelor.
Numărul 95, Fulger McQueen este şi în acest film o maşină de curse faimoasă, însă nu mai e un începător. Locuitor permanent al oraşului Radiator Springs, Fulger este o celebritate internaţională, având nu mai puţin de patru Cupe Piston câştigate. După ultima sa victorie, Fulger se întoarce acasă pentru a se linişti o vreme, alături de iubita lui Sally, bunul său prieten Bucşă şi restul familiei din Radiator Springs. Momentele sale de linişte sunt întrerupte brusc de Bucşă care îi propune să participe la Grand Prix-ul Mondial, o competiţie de top care constă în trei curse care îl vor purta prin toată lumea. Cu un look nou şi cu faruri le fel de noi, Fulger porneşte alături de Bucşă în aventura vieţii lor, ce va avea loc in Japonia, Italia şi Marea Britanie. Dar a concura împotriva celor mai rapide maşini din lume nu testează doar viteza lui Fulger. El îşi dă seama că cel mai bun prieten al său s-ar putea să nu fie cel mai potrivit în a-l ajuta să descopere lumea.
Bucşă (vocea lui Lary – the cable guy)
Radiator Springs este acum o destinaţie turistică populară. În acest context, Bucşă joacă un rol important, el fiind proprietarul Tow Mater Towing and Salvage, cel care cunoaşte toate poveştile, inima şi sufletul oraşului. Dar titulatura preferată de Bucşă este cea de cel mai bun prieten al lui Fulger McQueen. Pentru Bucşă fiecare experienţă trăită alături de McQueen este de nepreţuit şi este nerăbdător să trăiască noi aventuri. Plin de viaţă, loial şi onest, Bucşă părăseşte Carburetor County pentru prima oară atunci când Fulger îl invită să facă parte din echipa ce îl va însoţi la Grand Prix. La scurtă vreme după ce ajunge în Tokyo, Bucşă învaţă că lumea din afara Radiator Springs este total diferită. Cert este că îi va lua o vreme să se obişnuiască cu această lume modernă. Dar când este luat drept un agent secret american, se trezeşte în mijlocul unei aventuri în toată regula. Astfel Bucşă este prins între obligaţia de a-şi sprijini cel mai bun prieten şi rolul de spion internaţional.
The Light Cinema vine cu o oferta completa pentru intreaga familie: acum poti economisi pana la 35% cu pachetul Cinema Family pentru ca ai 2 bilete adulti si 2 bilete minori la doar 65 lei. Pachetul este valabil in fiecare zi la orice film!
Acum distractia e completa: ai parte de cateva ore minunate alaturi de familia ta in Liberty Center la etajul 1 la circuitul Cars 2, castiga premii si poti viziona la etajul 2 la The Light Cinema animatia Masini 2 – un film pentru toate varstele.
Vara e minunata la Liberty Center!
http://www.libertycenter.ro/

http://www.lightcinemas.ro/ ; www.facebook.com/TheLightCinema
Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171   LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA

0 comentarii: