Detalii si reguli de acces pentru cine-concertele Philip Glass & Kronos Quartet – Dracula : Muzica și Filmul

„Un prieten vine special de la New York pentru a vedea spectacolul Dracula : Muzica și Filmul interpretat la el acasă, în România”, a spus Philip Glass, la conferința de presă ce a avut loc vineri, 1 iulie, la Control Club.

Mai sunt doar câteva zile până la întâlnirea cu Philip Glass și Kronos Quartet, ce vor susține, în premieră în România, cine-concertul Dracula : Muzica și Filmul, luni, 4 iulie și marți, 5 iulie, la București, Teatrul de Vară Herăstrău. Accesul publicului va fi permis de la ora 20 până la 21.15, iar spectacolele vor începe la 21.30. Detalii privind locul de desfășurare al evenimentelor și căile de acces sunt disponibile la: www.liveland.ro


Prezentat de LIVELAND, cu premiera din 4 iulie sub patronajul AmCham România, spectacolul Dracula : Muzica și Filmul îi aduce la București pe celebrul compozitor american nominalizat la Oscar, Philip Glass, și cvartetul de coarde Kronos Quartet, laureat la Grammy, pentru a interpreta live, sub bagheta dirijorului Michael Riesman, coloana sonoră originală a filmului-cult Dracula (1931), cu Béla Lugosi în rolul principal.


Pentru a veni în sprijinul spectatorilor ce nu au reușit să achiziționeze bilete la premiera din 4 iulie, un contingent de bilete de categoria a II-a, la prețul de 170 lei, va fi pus în vânzare în seara evenimentului, la intrare, începând cu ora 20. Pentru spectacolul final din 5 iulie, mai sunt încă disponibile bilete la toate categoriile, online pe Eventim.ro și în rețeaua Eventim.


În spațiul destinat evenimentului nu va fi permis accesul cu: băuturi și produse alimentare, sticle, bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, animale de companie, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel. În caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să utilizeze pelerine de ploaie.  

În incinta Teatrului de Vară Herăstrău, spectatorii vor putea achiziționa bere și băuturi răcoritoare, de la barul special amenajat, iar plata se va efectua doar cu numerar.


Prezentat de LIVELAND, spectacolul Dracula : Muzica și Filmul are loc sub patronajul AmCham România. Sponsor principal: Transfer Rapid. Sponsori: UPC, Coca-Cola HBC Romania. Parteneri: Control Club, Alt Shift, Cărturești, Zazen/Kraftmark, Teatrul de revistă „Constantin Tănase”, Five’s.
Parteneri media: Realitatea TV, EuropaFM, Cinemagia, Revista Sunete, Cinemap, Zile și nopți, Times New Roman.ro, Radio România Actualități, Radio România Cultural, Radio România București FM, Ziarul Metropolis.ro, 9am.ro, Kudika.ro, Garbo.ro, Urbo.ro.


Biletele pentru spectacolul Philip Glass & Kronos Quartet – Dracula : Muzica și Filmul din 5 iulie se pot achiziționa online, pe Eventim.ro, precum și în format fizic din rețeaua națională Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas și Cărturești). Toate detaliile despre spectacol se găsesc la www.liveland.ro

0 comentarii: