WAHA FESTIVAL 2016 începe joia viitoarePe un picior de plai, pe o gură de Rai, între Micfalău și Bățanii Mari din județul transilvănean Covasna se coboară între 21 și 25 iulie a 5-a ediție a Waha Festival, locul de joacă pentru copilul dansator și iubitor de natură din fiecare. Pădurea primește cinci scene de muzică - Deep Stage, Psychedelic Stage, Chill Stage, Alternative Stage și Sub Stage -, peste 150 de muzicieni și DJi din mai bine de 20 țări, instalații vizuale, o zonă specială pentru workshop-uri, terapii și tehnici alternative holistice, zona dedicată copiilor, precum și un spatiu de jam sessions și performance. În plus, Waha Festival prezintă anul acesta și un nou set de activități dedicat celor care iubesc ieșirile în natură și sportul: tiroliană, rafting, canoe, paintball.
 
Petre Inspirescu, Praslesh, Cezar, Johannes Klingebiel, Dr. Nojoke, Kozo, Andres Marcos, Dan Andrei, Hubble , Francesco Assenza, Miss I și Tulbure sunt doar câțiva dintre reprezentanții scenei Deep, animată 24/24 pe perioada festivalului. La scena Psy sosesc la Waha pentru prima dată în Romania pionierii goatrance Astral Projection din Israel, maestrul Psykovsky din Rusia, DJ Shane Gobi din Africa de Sud / UK, Glosolalia din Argentina, DJ Stole din Serbia, DJ Ganesh din Franța, Aio din Canada și, ei bine, lista continuă mult și bine. Martha van Straaten este headlinerul scenei alternative, unde ne însoțește mare parte din folclorul electronic românesc: Matze, Vasile, Danaga, Alcalina, Rolf sau Electric Brother dar și Folclorescent, Thomash, Poetrip sau Kosta. În zona de chill vin printre alții AuroraX și Therapist (BG), Abstract Optim (MD), Saranankara / Acid Connector, Sistah Rastahfairy, Dannilov și Ati de Chile.

Găsești line-up-ul complet pe pagina evenimentului sau pe site-ul festivalului.
 
Waha dă mână liberă și artiștilor vizuali care vor crea atmosfera nocturnă unică a festivalului. Anul acesta vor fi visuals de la Coté, VVVlad, Aural Eye, Cosinus, Vloop, deco de la Free Optics (DE) și organic art de la Naturalgoritm și Te văd. Scenele deșucheate construite din materiale naturale vor întregi imaginea lumii fantastice Waha.  
 
Waha oferă o experiență completă în mijlocul naturii și încurajează toți participanții să respecte locul și să-l lase la fel cum l-au găsit, responsabilizându-i pe aceștia prin activităti ecologice si de reciclare, scrumiere portabile gratis si puncte de colectare selectivă. Astfel se intentioneaza a se co-crea un festival cu adevărat verde. Mai multe detalii aici.
Mai multe informații despre accesul la festival, geolocalizare, prețuri și experiențele anilor trecuți sunt disponibile pe www.wahafestival.ro și pe pagina FB.com/WahaFestival

0 comentarii: