Horatiu Malaele va fi sarbatorit pe scena TNB pe 31 iulie si 1 august

Horatiu Malaele a ales sa isi serbeze, in acest an, ziua de nastere pe scena, asa ca pe 31 iulie si 1 august sunteti invitati la Sala Mare a Teatrului National pentru reprezentatiile aniversare ale spectacolului “Cafeneaua!” Alaturi de Horatiu Malaele le veti regasi in distributie pe Emilia Popescu si Dana Dogaru. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National, si online pe startickets.ro, mystage.ro, blt.ro si bilete.ro.

Cei trei actori foarte indragiti ofera un regal actoricesc in aceasta comedie in care rasul imprumuta gustul sarat al lacrimilor, iar fragilitatea si caracterul efemer al existentei umane se dezvaluie, pas cu pas, pana la deznodamantul inundat de aplauze. Despre rolul sau din “Cafeneaua”, Horatiu Malaele a spus: „mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate in viata acestei familii imaginate - oglinda vie si inspaimantatoare a vietii noastre pe pamant.”

“Cafeneaua”, a carei premiera a avut loc in 1997, si-a castigat statutul de spectacol record, atat sub aspectul longevitatii, cat si in ceea ce priveste popularitatea.

0 comentarii: