Cronicile Lumii Pamantele ti se dezvaluie vineri 24 aprilie

Pentru ca te-am obisnuit cu informatii in legatura cu ceea ce merita citit iti propun ca maine sa-ti treci in agenda urmatorul eveniment:

Editura RAO iti aduce in premiera in Romania cea mai buna trilogie fantasy italiana si te invita si la lansare. Astfel "CRONICILE LUMII PAMANTENE", de Licia Troisi
(peste un milion de exemplare vandute in Italia) se va lansa vineri, 24 aprilie, ora 17.30, la libraria Humanitas Kretzulescu din Calea Victoriei nr 45.
Va asteptam cu premii si surprize cum altfel daca nu...fantastice!
Editura RAO va prezinta primele doua volume din trilogia CRONICILE LUMII PAMANTENE . Toti iubitorii aventurilor pline de imaginatie şi suspans ale personajelor din seria Amurg, de Stephenie Meyer, se vor indragosti de Nihal. Eroina Liciei Troisi este cu adevarat ciudata. In Lumea Pamanteana, nimeni nu e ca ea: ochi mari violet, urechi ascutite, plete albastre. Iar talentele ei deosebite vor fi foarte necesare in lupta. Caci incepe lupta!

VOL. I - Nihal de pe Pamantul Vantului
Nihal a fost crescuta de un faurar de arme şi traieşte intr-unul dintre oraşele-turn din Pamantul Vantului, jucandu-se de-a razboiul cu prietenii, care şi-au ales-o drept capetenie datorita fortei şi agilitatii ei. Dar totul se schimba pe neaşteptate cand Pamantul Vantului este atacat de Tiran, despotul care a cucerit deja cinci din cele opt Pamanturi care alcatuiesc Lumea Pamanteana. Lui Nihal nu ii mai ramane altceva de facut decat sa devina un razboinic adevarat şi sa-i apere pe nevinovati chiar cu riscul de a cadea in mainile Tiranului.

VOL. II - Misiunea lui Sennar
Continua aventurile tinerei şi vajnicei Nihal, ultimul jumatate-elf din Lumea Paminteana, şi ale prietenului ei nedespartit, vrajitorul Sennar. Impreuna, lupta impotriva armatelor de fammini ale Tiranului, care este hotarat sa cucereasca Pamanturile Libere şi sa-i supuna pe toti locuitorii lor prin mijlocirea magiei negre. Acum, Nihal se confrunta cu misterul Lacrimei, o piatra care pare dotata cu puteri magice uriaşe, in vreme ce Sennar a plecat in cautarea Lumii Scufundate si va fi silit sa se imbarce pe o corabie de pirati.

VOL. III, Talismanul puterii, este in pregatire la Ed. RAO şi va fi disponibil din luna septembrie 2009.

Autoarea trilogiei, LICIA TROISI, una dintre cele mai bine cotate tinere scriitoare de fantasy din Italia, este nascuta la Roma in noiembrie 1980. A urmat liceul clasic şi Facultatea de Fizica, obtinand diploma de laureata in astrofizica in decembrie 2004. In timpul facultatii, pe cand avea doar 21 de ani, a inceput sa scrie Cronache del Mondo Emerso (Cronicile Lumii Pamantene). Pe langa aceste titluri, lucreaza acum la o alta serie, La ragazza drago (Fetita-dragon), din care a aparut deja primul volum. Printre pasiunile ei se numara muzica rock şi cinematografia.

Via Rao (cu multumiri pentru informare) si ne vedem acolo de la 17:30.

0 comentarii: