De mic am fost camionagiu!

Uita-te la clip si citeste pe urma:



Acum ca ai vazut filmuletzul gandeste-te daca nu cumva si tu ai avut uneori astfel de reactii.
Iar daca mintea ta refuza sa spuna ca da ei bine atunci inseamna ca nu vrei sa recunosti ca de fapt si in tine salasluieste un mic pui de camionagiu meltean pe care deobicei esti obisnuit sa-l arati cu degetul si de care deobicei tinzi sa te dezici.
Si nu...nu trebuie sa fii un geniu ca sa-ti dai seama de asta este pur si simplu de ajuns sa iesi pe strada, sa te uiti mai atent la "domnii" de multinationala si sa-i vezi cu un asemenea comportament. Nu de multe ori mi s-a intamplat sa ma gasesc intr-o discutie ce se intrerupea brusc pentru a-se exclama : "ce buna e aia, frate!" sau "uite-o pa aia ma, dai in ea ca-n oala cu sarmale" sau "uite ce MILF e aia dar parca aia e mai buna".
Iar oamenii care fac asta nu sunt musai niste Dorel...sunt oameni pe care la prima vedere ii vezi ca parand seriosi in spatele camasii si cravatei etalate dar care in pofida salariului baban si a unui mediu un pic mai spalat pe care-l frecventeaza tot melteni au ramas.
Campania Antimitocanie de la Guerrilla este absolut ok pentru a ilustra genul asta de oameni insa ce faci atunci cand exact aia care sunt in stilul asta nu se recunosc pe ei insisi in cele reflectate?
La "Critica ratiunii pure" te poti gandi fara nicio obstinatie chiar si atunci cand printre dinti iti zboara un fluierat si un strigat de "pasaricaaaaaaaa!" pentru ca pana la urma si tu esti un Dorel!
In fiecare dintre barbatii romani exista un camionagiu mostenit genetic si singura chestie care conteaza este cum il tii in frau si nu-l lasi sa te acapareze pe tine!
Asa ca data viitoare cand iti vine sa strigi "papusaaaa!" sau "pasaricaaaaa", sau "ce-as fute-o pe aia" gandeste-te ca in locul ei ar fi mama ta...si sigur asta nu ti-ar place!

0 comentarii: