Ninna Nanna


Duminica 22 noiembrie la Teatrul de Opereta "Ion Dacian" (situat langa Teatrul National) are loc inchiderea festivalului "Viata este frumoasa!" si cu aceasta ocazie bucurestenii vor putea din nou sa se intalneasca cu trupa Pink Martini ce soseste in Romania cu ocazia lansarii unui nou album ("Splendor in the Grass") si inceperii unui nou turneu.
"Mica Orchestra" Pink Martini, formata in 1994 in Portland (USA), combina cu foarte mare lejeritate si eleganta stilurile latino, lounge, classic si jazz. De cele mai multe ori au fost descrisi ca creatori ai stilului "vintage music" insa creatorul trupei, pianistul Thomas Lauderdale, o descrie ca pe "o muzica a lumii."
Cei 11 memri ai trupei prezinta de fiecare data un cocktail multicultural, cantand in croata, englaza, spaniola, italiana, franceza, portugheza, araba, greaca sau japoneza.
Muzica lor degaja o atmosfera de relaxare si visare dragastoasa ce mai mult ca sigur te va incanta.
Sper personal sa pot ajunge la acest concert, deoarece simt ca de mult timp n-am mai avut o clipa de relaxare si fericire pura, iar acelasi lucru ti-l doresc si tie.
Biletele se pot gasi pe site-ul Eventim la preturi cuprinse intre 100 si 200 de lei.

0 comentarii: