Poveste de Craciun

Robert Zemeckis revine dupa o pauza de 2 ani cu al treilea film realizat pentru IMAX 3D.
Daca inceputul a fost realizat prin animatia "Polar Express" iar continuarea s-a produs prin "Beowulf" iata cum calatoria continua cu o ecranizare dupa povestea classica a lui Charles Dickens, "A Christmas Carol".
Desi textul lui Dickens a fost inspiratie pentru o varietate de cineasti, de asta si numarul mare de ecranizari, de aceasta data Zemeckis se apropie mai mult de textul autentic reusind sa reconstruiasca pe deplin atmosfera Londrei din prima jumatate a secolului 19, inghetatul birou al lui Ebenezer Scrooge (Jim Carrey) precum si intunecata casa a acestuia.
Povestea celui mai cunoscut avar, Scrooge, decurge lin si pe alocuri chiar terifiant din cauza excelentelor efecte speciale si 3D (filmul nu este recomandat copiilor sub 12 ani) regizorul reusind adevarata tururi de forta ce te vor tine lipit de scaun pe intreaga perioada a celor 96 de minute cat are filmul.
Pelicula trebuie vazuta in format 3D, te asigur ca nu vei regreta, deoarece doar astfel o vei putea savura pe deplin si doar asa vei putea avea parte de acea introducere in spiritul sarbatorilor de Craciun.
Iar pentru ca poate iti vei aduce aminte de copilarie, la fel cum am patit si eu, dupa ce vei fi vazut aceasta pelicula iti ofer exclusiv varianta in format mp3 a discului lansat candva de mult de Electrecord cu "O Poveste de Craciun". (click download poveste)
Inainte de Craciun ofera cuiva drag, cum am facut si eu, sansa de a vedea acest film deosebit si inchei citandu-l pe Marley, unul din personajele povestiri, ce spunea:
"Doamne, daca v-ati da seama la timp voi cei vii ce dar minunat este viata...unica, irepetabila nu v-ati mai bate joc de ea in fiecare clipa."
Tind sa consider ca povestea lui Dickens este la fel de reala indiferent de timp iar noi putem fiecare s-o percepem in felul nostru insa tot ceea ce conteaza este rezultatul final al acestei intelegeri.

0 comentarii: