Concertul Guns'N'Roses de la Bucuresti a fost anulat

Update 02 : Conform organizatorilor italieni, Liveinitaly, concertele Guns N'Roses de la Roma, Palalottomica din 4 septembrie si Milano, MediolanumForum din 5 septembrie vor avea loc conform calendarului prestabilit. Organizatorii din Romania inca nu au comentat stirea referitoare la concertul de la Bucuresti. Trupa nu a confirmat, sau infirmat zvonul aparut pe Twitter.

Update: Conform Croatian Times, Lupa Pomocija - organizatoarea concertului Guns N'Roses de la Zagreb din 24 septembrie - a anuntat oficial ca, concertul pe care trupa urma sa-l sustina in capitala croata nu a fost anulat. Astfel speculatiile cum ca, contul lui Axel Rose, ar fi fost spart de catre hackeri devin din ce in ce mai evidente.
Oraganizatorul roman, D&D East Enterntainment, pana la aceasta ora nu a dat absolut nicio explicatie cu privire la concertul de la Bucuresti programat pentru 21 septembrie.

Acum doua saptamani, in cadrul unei discutii avute cu Bogdan Stratula (pe acea vreme director general al Radio Zu) acesta din urma imi spunea cum ca eventul Guns'N'Roses de la Bucuresti este unul de grad "critic" in sensul in care daca Axel Rose nu are chef in seara concertului sa cante, el nu o face si sta in culise sau pleaca.
In urma cu cateva ore pe contul oficial de Twitter al lui Axel Rose apare urmatorul mesaj:
"Toate urmatoarele concerte ale trupei sunt oficial anulate. Va rugam contactati organizatorii pentru recupararea banilor."
Pana in acest moment organizatorii de la Bucuresti n-au facut un anunt oficial dar situatia concertului de la Bucuresti este ca acesta va fi anulat.

0 comentarii: