Magda la Sunwaves 8

Extravaganta muzicala de vara cu final fericit.
Pe 14 august, intr-o frumoasa seara, pe plaja sarutata de soare, Kristal, din nordul statiunii Mamaia, se intampla un festival.
Cel mai electrizant eveniment al verii, Sunwaves revine la a 8-a editie! Festival creat pentru prieteni, pentru distractie, pentru muzica, Sunwaves e un loc in timp, in spatiu, unde ne intalnim sa dansam, sa ne bucuram.
Ne intalnim la ora 22:30, ne intindem pe 5 scene si sfarsim a doua zi, cand ne lasa puterile. De retinut, Sunwaves largeste orizonturile si imbogateste cultura muzicala.
Magda, incurajata de Dan Bell si Claude Young, Magda a ales cariera de dj in 1996, incepand cu zona underground a petrecerilor si alaturandu-se Women on Wax, pentru ca ulterior sa devina o aparitie constanta in cluburile si evenimentele din Detroit.
Pasiunea pentru muzica usor ciudata, dar competitiva, i-a adus seturile in zona minimal, fiind invitata de Richie Hawtin sa-I faca warm up-ul la eventul Epok, ceea ce a propulsat-o intr-o noua etapa a evolutiei muzicale.
Colaborarea cu Hawtin a continuat si s-a solidificat, Magda devenindu-i optiunea principala de warm up in Detroit, dar si peste tot in lume, de la Jak DEMF weekend , la Control labor day weekend si From Our Minds To Yours.
A facut trecerea de la dj la producator si a continuat cu turnee alaturi de Hawtin, lansandu-si muzica la Minus, somitate in randul label-urilor si bineinteles eticheta lui Richie. De 14 ani in spatele platanelor deja, face parte din elita si este definitv pe podiumul celor mai bune femei dj din lume!
Magda va mixa pe scena Minus, sambata, 14 august, alaturi de Richie Hawtin, Marc Houle si Herodot.
Mai jos ai cel mai nou mix semnat Magda, si realizat pentru portalul australian Resident Advisor.

1 comentarii:

Cristian Dumitru | 18 august 2010 la 13:22

e , nu prea a mai ajuns magda.