Cumpara literatura britanica ieftin

Literatura straina in Romania ocupa un segment important al pietei de carte. Ai de unde alege si ai de unde sa cumperi beletristica, carti de business, filozofie and so on, scrise chiar in limba lui Shakespeare.
Problema ce apare insa....sunt preturile. Atat la libraria Nautilus, cat si la Carturesti si Anthony Frost preturile de achizitie sunt mult mai mari decat daca ai cumpara cartea direct din Uk. Sigur, este normal si firesc, sa existe un adaos comercial insa, uneori, stai si te intrebi daca ar trebui sa fie chiar atat de mare.
Exemplul meu: Ray Loriga - "Tokyo Doesn't Love Us Anymore" - pret Uk: 8,24 euro ; pret Carturesti - 76,22 lei sau 60,96 lei (diferenta provine din faptul ca sunt doua editii diferite aparute la aceeasi editura).
Stiu....vei spune ca la cei 8,24 euro se mai adauga un cost de shipment care de fapt urca pretul la cel de librarie.
Da, si eu credeam asta pana cand, via partenerilor de la Raluk, am aflat despre Book Depository.
Ce ofera ei? Preturi bune la orice fel de carte, literatura fresh of the fresh de pe piata internationala, peste 2.2 milioane de carti in oferta si mai ales livrare gratuita oriunde pe glob.
Mai mult, poti comanda fara ati face cont la ei pe site (desi este indicat pentru a urmari starea comenzii), iar comanda ta va ajunge in maxim 14 zile de la efectuarea ei. Asa ca, daca nu te grabesti sa ai in mana cea mai noua carte a lui Paul Harding, Alain de Botton, Herta Muller sau Andrea Gillies, atunci Book Depository este cea mai buna oferta pe care piata ti-o poate oferi.

0 comentarii: