Aeroport si Take it Easy in Control Club

Trupa Aeroport va canta in deschiderea concertului Take It Easy Hospital
Vineri, 11 februarie, ora 21, clubul Control: trupa Aeroport va deschide concertul trupei iraniene Take It Easy Hospital.

Aeroport exista din aprilie 2010 si are patru membri: Alex Tocilescu, chitara si voce, Luca Dinulescu, bass, clape, chitara si voce, Cristian Vararu, tobe si clape si Stefan Ciuca, chitara, bass si tobe. In noiembrie 2010, prima prima lor inregistrare, piesa “Simona Ionescu”, a intrat in playlistul Radio Guerilla, pentru ca mai tarziu sa ajunga pe primul loc in topul aceluiasi radio.

Intre timp, cei patru au concertat in cluburi ca Underworld, Laptarie, Elephant Club sau Tralala in Bucuresti, Daos Club din Timisoara sau La Soni in Vama Veche. Pe 11 februarie, ei vor fi prezenti in clubul Control, unde vor canta in deschiderea formatiei iraniene Take It Easy Hospital.

Mai multe despre Aeroport:

Trupa Take It Easy Hospital a devenit cunoscuta datorita aparitiei in filmul No One Knows About Persian Cats, regizat de Bahman Ghobadi, care are drept subiect scena muzicala underground din Iran. In 2009, filmul a castigat un premiu special la Cannes. Datorita presiunilor politice declansate de succesul filmului, membrii formatiei au cerut azil politic in Marea Britanie.

Concertul Aeroport si Take It Easy Hospital va avea loc pe 11 februarie, ora 21, in clubul Control. Biletele costa 30 de lei si pot fi cumparate la intrare, in seara evenimentului.  

Mai multe despre concert aici:


Evenimentul este organizat de UnkleJeb Events si Control Club.

0 comentarii: