Estroe mixeaza in Studio Martin

Funky Business va prezinta
* Conversions *
Conversions este o emisiune de succes difuzata pe Frisky Radio (www.friskyradio.com), de mai bine de 4 ani, a carui gazda este Adi Dumitra (www.snejl.com).
...
Line up :
Warm up – Toygun ( Hudd Traxx, Conversions)
Main : ESTROE ( Connaisseur, Rush Hour )
After : Adi Dumitra ( Only Records, Snejl )

ATENTIE!!!
In cadrul evenimentului se organizeaza un concurs, care ofera sansa atat producatorilor cat si dj-ilor sa se afirme.Concursul se adreseaza tuturor producatorilor de gen de la noi, acestia sunt asteptati in seara evenimentului in club, unde vor prezenta CD-uri cu demo-uri (productii originale ) cat si Dj mixuri , iar castigatorii au sansa de a inregistra un EP care va beneficia de un remix marca Estroe si lansare la unul dintre labelurile Snejl Recordings sau Only Records *, respectiv un guest slot la emisiunea lunara cu acelasi nume ( Conversions ) de la Frisky Radio (http://friskyradio.com/shows/?id=76).
Pret bilet: 20 ron pana la ora 00:00 si 30 ron incepand cu ora 00:00.
Rezervari si informatii : 0722.707.768 & 0726.210.028

Dj-ita olandeza Estroe, impreuna cu alte nume sonore precum Anja Schneider, Miss Kittin, Ellen Alien, Mistress Barbara si Monica Kruse apartine clubului elitist de femei DJ care au ajuns in top si o putem asculta mixand alaturi de Toygun si Adi Dumitra in club Studio Martin, pe 11 februarie, pentru ce se anunta o reprezentatie de senzatie.
“Since my first release on Snejl Recordings, and my booking in Sibiu last year I have very warm feelings for the Snejl family. I’m very excited to come to Romania again, to play in Bucharest and promote my new release on Snejl: Futuroscope EP. I hope to see you at the party, on the 11th of February @ Studio Martin! “, Estroe.

0 comentarii: