Chestionabil Joint 10 cu Nicolas Jaar la Bucuresti

Vineri, 21 ianuarie, 10:30pm - 5:00am, line-up: Aeromaschine, Nicolas Jaar Live, Cos MIr, intrarea 30 de lei, @MNAC.

Daca mai trebuia o dovadă că de ceva ani muzica electronică se consumă „con Chile”, iată că după patriarhii techno Villalobos și Luciano cu origini în această țară, îl avem și pe Nicolas Jaar, un DJ și producător wunderkid rezident în New York, care își construiește îdemânatic un stil foarte personal.

Și dacă ceilalți chilieni au dat tot din ei spre glorificarea minimal-ului și sunetelor aseptice de club, tânarul Nicolas aduce m…elodicitatea și „jar„-ul sentimental înapoi pe dancefloor. Sound-ul lui accesibil, dar plin de layere rafinate impregnate de melancolie și percuții sofisticate l-au făcut starul cunoscutului label newyorkez Wolf + Lamb, iar prestațiile sale live l-au cocoțat pe locul 2 în topul Resident Advisor de anul trecut. ”Time for Us” a fost una dintre cele mai obsedante piese în urechile pasionaților de muzică de pretutindeni.

Înainte să-și lanseze albumul său de debut în februarie, în care ne întreaba candid “How can you talk about a landscape without showing the sky and the earth?, Nicolas este invitatul nostru pe 21 ianuarie si garanția unui Joint special.

0 comentarii: