Les Elephants Bizarre in Kulturhaus

Vara asta "Zâmbeşte cât mai Bizar".

Acesta este îndemnul celor 5 Elefanţi Bizari care te cheamă la Kulturhaus pe 11 august, de la ora 22.00, adică momentul perfect în care ei lanseaza cel de-al 3 lea clip video al lor şi totodată primul single de pe următorul album.

Vino şi arată-ţi "Zâmbetul Bizar" la panoul foto de la intrarea în club şi vei primi gratis o bere Tuborg.

Intrarea este foarte liberă.



Summer Well - un festival ca o vacanta

Pentru 2 zile, 13 si 14 august, festivalul Summer Well va aduce cele mai cool formatii, expozitii, proiectii video si multe alte evenimente speciale, totul intr-un loc spectaculos- Domeniul Stirbey din Buftea.
Formatiile invitate sunt dintre cele mai importante din circuitul festivalurilor in 2011, iar multe dintre ele vor concerta in premiera in Romania.
In prima zi de festival se vor afla pe scena principala Chew Lips, Graffiti6, Mystery Jets, Noisettes si campionul topurilor din intreaga Europa, Plan B.
Pe 14 august, cei care vor veni la festival ii vor vedea pe Alex Clare, Chapel Club, The Wombats, The Raveonettes si pentru prima data in Romania, pe "regii scenei indie", trupa newyorkeza Interpol.
O alta coordonata importanta a festivalului este locatia: Domeniul Stirbey. Desi foarte aproape de Bucuresti (numai 15 km), domeniul familiei Stirbey este probabil necunoscut pentru cei mai multi dintre cei care vor participa la festival. Iar locul ii va surprinde placut. Palatul Stirbey, peluza pe care va fi amplasata scena principala, lacul interior si iesirea catre lacul Buftea fac din Domeniul Stirbey gazda perfecta pentru festival.
Pentru a putea avea acces la Summer Well cat mai simplu, transportul este asigurat pe toata durata festivalului intre Bucuresti si Domeniul Stirbey.
Iar ca toata lumea sa se bucure de experienta Summer Well, pretul unui abonament pentru festival este de doar 99 RON.
Pentru mai multe detalii despre festival, intra pe http://www.summerwell.ro/.

Sunwaves 10 - program complet

A zecea editie a festivalului Sunwaves 10 se muta din Mamaia in Navodari si va avea loc in weekendul 12-14 august 2011.
Organizatorii au facut public programul complet, impartit pe scene.

Vineri 12.08 – Sunwaves 10 Pre-PartyLine up: Petre Inspirescu, Losoul, Cristi Cons si Cezar
Pretul intrarii este de 20 lei pana in ora 00:00 si 30 lei dupa.

Sambata 13.08 – Sunwaves 10
Scena Red Bull Music Academy Radio
: Ricardo Villalobos, Raresh b2b Praslea, Zip si Margaret Dygas
Scena Vortek: Sasha, Scarlet Ettiene, Pagal si Mahony.
Scena House Gangster: Dj Sneak, Phil Weeks, Negru si Ali Nasser.
Scena M_nus & Plus 8: Paco Osuna, Troy Pierce, Heartthrob live si Xandru.
Scena Positronik: James Zabiela, Nima Gorji, Alex Niggemann si Greeg.
Scena Selectro: Alex Metric, Atomic Hooligan, Marika si D-Laid.
Pretul intrarii este de 60 lei pana in ora 00:00 si 80 lei dupa.

Duminica 14 august
Afterparty 10:00 A.M.: Nima Gorji, Valentino Kanzyani, Pagal, Negru si Ali Nasser.
Partyafter 10:00 A.M.: Nicholas Lutz, Cezar, Kozo, Alexandra b2b Miss I, Gescu, Dan Andrei siPriku.
Intrarea este libera.

Funky Breeze cu Margo - 30 iulie

Urban Music prezinta:
GET FUNKY!
Sambata, 30 iulie 2011, ora 22:00
@ Funky Breeze, Parcul Herastrau, intrarea Pescarus, Bucuresti

cu Margo [Urban Bookings] si Vinyl Speed Adjust - Eddy, Levii, K-nto.
Intrare: 10 lei inainte de miezul noptii, 20 lei dupa
Margo este o DJ-ita foarte tanara si cu foarte mult talent pe care ce odata ai ascultat-o nu te vei mai putea opri din dansat.  
A inceput cu dorinta de a studia pianul la 5 ani..…si a continuat mai tarziu ca eleva a Liceului de muzica "George Enescu" sectia pian principal.  A debutat cu o residenta la Amnesia,Mamaia .In paralel s a facut remarcata pe latura tech mixand aproape zilnic in timpul verii pe plaja la Café del Mar in Mamaia,si chiar starnind curiozitatea unor dj straini ca David Oliver din Austria sau Outwork ,cu care a facut si back2back, plus Warm-up-uri pentru DJ romani ca Optick,Adrian Eftimie,Libra,etc.
Au urmat Gossip Mamaia, Mojito Beach, Cotton Club din Constanta, Spider Club si in toamna lui 2007 o scurta rezidenta la Gossip Bucuresti dupa care a inceput colaborarea cu Forward Agency. Urmeaza giguri in cluburile bucurestene Kado,Nagual,Gossip,Studio Martin, Spider Club, Tago Mago, French Kiss Club, Tralala si petreceri de afterhours organizate de Nights.Ro si LoveEvents.
Seturile ei sunt dinamice si explozive,piesele sunt foarte atent selectate,stilul predominant fiind minimal-tech si techno.

Mai multe informatii si rezervari: 0755 505 505
Oferte la bar:
FINLANDIA Vodka + 2 x TRUE Tonic = 149 lei
JACK DANIEL's + 2 x TRUE Energy = 179 lei
GREY GOOSE Vodka + 2 x TRUE Tonic = 299 lei

The Light Cinema te invita la Circuitul Cars 2

Liberty Center si The Light Cinema te asteapta la Circuitul Masini 2!
Esti copil sau om mare? Nu conteaza!
Vino la Liberty Center in fiecare zi intre 29 iulie si 7 august si participa, ca in vremurile bune, la  intreceri cu masinute teleghidate. Urmareste-i in Liberty Center pe Fulger McQueen si Bucsa si vei descoperi labirintul unde au loc cele mai animate intreceri cu masinute teleghidate.
De Luni pana Vineri intre 17.00 – 20.00 iar Sambata si Duminica intre 12.00 – 15.00 Circuitul Masini 2 este gata pentru cursele de masinute. Te asteptam la etajul 1 in Liberty Center. Participa la Circuitul Masini 2 si poti castiga sute de premii:
- Vouchere cumparaturi
- Invitatii la filmul Masini 2 la The Light Cinema
- Produse imbracaminte pentru copii la magazinul Next
- Vouchere  Next
- Obiecte promotionale Cars 2

Din 5 august vizioneaza animatia 3D Masini 2 in varianta dublata si subtitrata la The Light Cinema.
Spionaj internaţional. Curse la nivel mondial. Prietenii. Acestea sunt temele principale ale filmului Maşini 2.
Maşini 2 este disponibil în varianta Disney Digital 3D şi foloseşte cele mai avansate tehnologii, oferind audienţei imagini inedite. Echipa tehnică Pixar ridică ştafeta filmului, făcând o artă din modelarea obiectelor sau din folosirea luminilor şi a umbrelor.
Numărul 95, Fulger McQueen este şi în acest film o maşină de curse faimoasă, însă nu mai e un începător. Locuitor permanent al oraşului Radiator Springs, Fulger este o celebritate internaţională, având nu mai puţin de patru Cupe Piston câştigate. După ultima sa victorie, Fulger se întoarce acasă pentru a se linişti o vreme, alături de iubita lui Sally, bunul său prieten Bucşă şi restul familiei din Radiator Springs. Momentele sale de linişte sunt întrerupte brusc de Bucşă care îi propune să participe la Grand Prix-ul Mondial, o competiţie de top care constă în trei curse care îl vor purta prin toată lumea. Cu un look nou şi cu faruri le fel de noi, Fulger porneşte alături de Bucşă în aventura vieţii lor, ce va avea loc in Japonia, Italia şi Marea Britanie. Dar a concura împotriva celor mai rapide maşini din lume nu testează doar viteza lui Fulger. El îşi dă seama că cel mai bun prieten al său s-ar putea să nu fie cel mai potrivit în a-l ajuta să descopere lumea.
Bucşă (vocea lui Lary – the cable guy)
Radiator Springs este acum o destinaţie turistică populară. În acest context, Bucşă joacă un rol important, el fiind proprietarul Tow Mater Towing and Salvage, cel care cunoaşte toate poveştile, inima şi sufletul oraşului. Dar titulatura preferată de Bucşă este cea de cel mai bun prieten al lui Fulger McQueen. Pentru Bucşă fiecare experienţă trăită alături de McQueen este de nepreţuit şi este nerăbdător să trăiască noi aventuri. Plin de viaţă, loial şi onest, Bucşă părăseşte Carburetor County pentru prima oară atunci când Fulger îl invită să facă parte din echipa ce îl va însoţi la Grand Prix. La scurtă vreme după ce ajunge în Tokyo, Bucşă învaţă că lumea din afara Radiator Springs este total diferită. Cert este că îi va lua o vreme să se obişnuiască cu această lume modernă. Dar când este luat drept un agent secret american, se trezeşte în mijlocul unei aventuri în toată regula. Astfel Bucşă este prins între obligaţia de a-şi sprijini cel mai bun prieten şi rolul de spion internaţional.
The Light Cinema vine cu o oferta completa pentru intreaga familie: acum poti economisi pana la 35% cu pachetul Cinema Family pentru ca ai 2 bilete adulti si 2 bilete minori la doar 65 lei. Pachetul este valabil in fiecare zi la orice film!
Acum distractia e completa: ai parte de cateva ore minunate alaturi de familia ta in Liberty Center la etajul 1 la circuitul Cars 2, castiga premii si poti viziona la etajul 2 la The Light Cinema animatia Masini 2 – un film pentru toate varstele.
Vara e minunata la Liberty Center!
http://www.libertycenter.ro/

http://www.lightcinemas.ro/ ; www.facebook.com/TheLightCinema
Liberty Center, Soseaua Progresului 151-171   LA 10 MINUTE DE PIATA UNIRII
(Tramvaie: 8,11,23,25,32/Autobuze: 117,173, 220) PARCARE GRATUITA

Dub FX si Danko Jones la Peninsula

Sunt staruri de nivel international care si-au inscris festivalul Peninsula printre evenimentele lor favorite: dupa succesul urias al concertului sau de anul trecut si streetperformance-ul din centrul Targu Muresului, care a atras sute de fani, anul acesta revine la Tuborg Green Fest Peninsula cel mai faimos muzician de strada al lumii, australianul Dub FX.
Trubadurul modern va fi insotit de Flower Fairy, sotia sa. Benjamin Stanford, cunoscut sub numele de Dub FX este o minune a muzicii moderne: folosindu-si doar propria vocea si o pedala de loop reuseste sa compuna piese care includ stiluri de la reggae, drum and bass, dubstep si hip-hop.
In vara aceasta Dub FX si trupa sa au colindat America de Nord, iar in Europa vor concerta doar de doua ori, una din aceste dati fiind la Tuborg Green Fest Peninsula. Muzicianul de strada va fi ultimul live act al celei de a IX-a editii a Festivalului Tuborg Green Fest Peninsula, urcand pe scena Kiss Terrace in data de 28 august.
In data de 26 august, tot la Kiss Terrace revine o alta trupa favorita a peninsularilor, care anul trecut a sustinut unul din cele mai atractive si apreciate concerte ale editiei: flamenco, breakbeat si drum and bass in stil N.O.H.A la Tuborg Green Fest Peninsula.
Noise of Human Art (in traducere libera: zgomotele artei umane) nu inseamna doar o combinatie reusita a mai multor stiluri muzicale ci si o trupa cu membri care aduc fiecare o mostenire culturala considerabila: un clapar din K�ln, un saxofonist din Praga, un MC din New York si o solista din Spania.
De peste ocean poposeste la Tuborg Green Fest Peninsula in data de 26 august trio-ul de rock canadian Danko Jones. Trupa si-a castigat deja cateva staruri drept fani – de la liderul Mot�rhead Lemmy, la Elijah Wood – iar anul trecut publicul din Romania a inceput sa ii indragreasca dupa ce i-a urmarit inainte de recitalul lui Guns `n Roses.
Din Ungaria vor mai sosi la festival cei de la Intim Torma Illegal, din Romania vine Gojira, la Kiss Terrace, in data de 25 august pentru a face warm-up-ul si after party-ul la concertul Foreign Beggars, iar de incalzirea pentru Chase&Status, in data de 27 august, se va ocupa Goranga&Missile din Miecurea Ciuc.

Greening@Festival
In data de 27 iulie incep inscrierile pentru concursul de protejare a mediului inconjurator, Greening@Festival. Scopul acestuia e sa transforme Tuborg Green Fest Peninsula intr-un eveniment si mai verde, si mai placut pentru participanti. Descrierea e foarte simpla: putin reality show, un pic de activity si multa petrecere. Premiile constau in bilete VIP, tricouri, mancare la Tuborg Green Fest Peninsula. Concursul incepe in data de 3 august si se desfasoara timp de 15 zile. Pot participa echipe de trei persoane. Inscrierile se fac la http://greening.peninsula.ro/inregistrare/.
Concurs de design de tricouCine doreste sa creeze design-ul pentru tricoul care va fi purtat de fanii celui mai mare festival din Romania sa fie atent: in data de 27 iulie Tubrog Green Fest Peninsula a dat drumul unui concurs de design, iar scopul este conceperea tricoului oficial al festivalului. Tricoul pe care va fi printat design- ul castigator va fi inclus in oferta Peninsula-shop, iar profitul ii apartine designerului. Detalii pe http://www.peninsula.ro/.
Tuborg Green Fest Peninsula are loc intre 25 si 28 august 2011 la Targu Mures, in vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Muresului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse in vanzare in reteaua Eventim si pe http://www.eventim.ro/.

H&M teams up with David Beckham

David Beckham will together with H&M make his Bodywear range for men available to millions of fans globally through a long-term partnership.
The long-term alliance will allow David Beckham to produce and exclusively sell his eagerly awaited new DAVID BECKHAM bodywear line in around 1800 H&M stores in around 40 countries worldwide. It marks the beginning of a significant relationship between H&M and David Beckham, with new Bodywear products being launched seasonally. The initial range will be launched to coincide with Valentine’s Day 2012 from February 2nd.
“Over the past year, I’ve been developing my Bodywear range with my team and I’m extremely positive about what we have designed and produced,” said David Beckham. “The final piece in the jigsaw was a retail partner who has the vision and capability to distribute these products globally. In H&M we have found the perfect partner to collaborate with going forward, I’m excited and looking forward to showcasing the range to H&M customers from February.”
“David Beckham is a true icon both of sport and style. It is incredibly exciting for H&M to be entering into a long-term partnership with him for his DAVID BECKHAM Bodywear line. It is the start of an amazing adventure for us at H&M. Valentine’s Day in 2012 is going to be a very exciting time indeed”, says Ann-Sofie Johansson, H&M’s Head of Design.
Recognised in every corner of the world, David Beckham has consistently redefined the world he lives in. Considered by many to be one of the most marketable individuals in the world, Beckham and his business partner Simon Fuller in 2011 announced the launch of a new Brand Identity and DAVID BECKHAM branded product line, to include bodywear.
“This partnership with H&M is an important step in the evolution of David’s journey from sporting hero to entrepreneur and icon”, said Simon Fuller, David Beckham’s long time business partner. “H&M’s enthusiasm and support for this venture, combined with their scale and reach, will continue to enhance the power of David’s image around the world.’

Khidja lanseaza EP la Local Records

Local Records lansează astăzi, 27 iulie, release-ul numărul 07 semnat de Khidja. EP-ul este primul material discografic în această formula al duo-ului Andrei Rusu si Florentin Tudor. EP-ul este susținut și promovat de Burn Studios.

EP-ul se ascultă și se downlodează gratuit de la acest link:

Khidja declară despre acest material că este despre “asumarea unor riscuri pe care nimeni nu le ia, și nu neapărat în cel mai bun sens, despre piesa nimerită la ora potrivită, despre momente sexy si Cascade, filme cu soudtrack-uri bune, Rebecca de Mornay și altele.”
Khidja pun muzică și organizează petreceri în București de mai mult de 10 ani. Mixează deep disco și house, în general din anii ‘80 si ’90, Detroit techno și chiar new wave, progressive rock și latino sau ritmuri arabe devreme de dimineața.
Sound-ul lor este despre groove, cald și pregnant, făcut parcă pentru corpuri transpirate dansând pe acoperișuri deasupra străzilor gri ale orașului. Este aproape evident de ce au pus muzică alături de Moodymann, Idjut Boys, Tim Sweeney, In Flagranti sau DJ Spun.

Cyfer concerteaza la Gradina OAR

Cyfer Jazz Trio este proiectul chitaristului de blues Călin Cyfer. Trupa îi mai cuprinde pe Claudiu „Naşu” Purcărin, probabil cel mai activ baterist din România, şi Adi „Tzoaie” Stoenescu, talentat claviaturist de jazz. Repertoriul de concert este compus din standarde jazz/blues şi piese originale, scrise de Cyfer, toate reorchestrate special pentru acest context.
Călin Cyfer - chitară, voce
Adi Tzoaie Stoenescu - clape
Claudiu Purcărin - tobe

Joi - 28 iulie - Gradina OAR
Ora 20:00

Kudos Beach - 30 iulie

Kudos Beach Mamaia prezinta:

MARKUS HOMM (freunde tontraeger, highgrade, ostwind records)
ADRIAN EFTIMIE (sony music, cyclic agency)
MANO (rezient kudos beach)

Sambata, 30 iulie 2011
Mai multe informatii si rezervari: 0737 213 383

La Mania - 30 iulie

Detroit la malul Marii Negre. Sambata 30 iulie e o zi importanta pentru dansatorii amatori, caci Shaun Reeves si Ryan Crosson (Visionquest) vin sa imparta muzica si voie buna.
Atentie! Nu se impart cd-uri si vinyl-uri, muzica se da direct in boxe!

Petrecerea incepe la ora 1:00 am.
Pret intrare: 20 lei pana la ora 2:00, 30 lei dupa ora 2:00.
Rezervari: Ionut +40721694177

Selector Summer in Expirat - 3 august

Miercuri 3 august
Expirat Club
Last Party

SELECTOR Summer by SELECTRO ™ and friends
D-fact
D-laid
Marika
MoonSound
Greeg

Iggy and the Stooges la Tuborg Greenfest

Aveţi poftă de viaţă? Aveţi tone de respect pentru cel care după 5 decenii de carieră încă mai cântă la bustu’ gol şi inspiră artişti de pe tot mapamondul? Pentru voi avem atunci una din cele mai mari legende ale muzicii rock Iggy Pop!

Artistul vine alături de formaţia sa, Iggy and the Stooges, înfiinţată în 1968, pentru prima oară în România, la Tuborg Green Fest Peninsula! Considerat înaintaşul stilului punk, Iggy va cânta pe malul Mureşului sâmbătă, 27 august, pe Tuborg Main Stage, aducând piese de pe albumul de mare inspiraţie din 1972 – Raw Power, precum şi multe alte melodii care au încântat milioane de fani.

Iggy Pop este cel mai energic solist al tuturor timpurilor, iar cariera sa a început în urmă cu mai bine de 50 de ani, ca toboşar. Al treilea disc înregistrat alături de Stooges, avându-l pe David Bowie ca producător – Raw Power – nu a adus succes imediat trupei, însă a devenit, pe parcursul anilor, unul din albumele determinante ale istoriei muzicii rock, iar mulţi atribuie naşterea stilului punk apariţiei acestui material discografic.

Iggy nu a influenţat doar naşterea mişcării punk, ci şi artiştii genurilor garage, indie sau hard rock. Titluri precum Lust for Life, Passenger, Real Wild Child, sau piesele China Girl şi Tonight, scrise împreună cu Bowie, sunt binecunoscute peste tot în lume.  

Out of the closet Sale pe Armeneasca

Vineri - 29 iulie - 15:00 - 03:00 am
Armeneasca 28, Et 3, Ap 4, Sector 2, Bucuresti (In spatele Bisericii Armeneasca) -> call 0752456482 pentru indrumari
Desi ne-ar fi placut sa detinem garaj sau curte sa va putem invita la un de Garage / Yard SALE, conceptul e acelasi dar ne limitam la o sueta indoor, intre fete.

Cum noi (Anca Macavei, Adriana Taban & Gina Vadana) planuim sa ne mutam din apartamentul de la Armeneasca si sa ne lasam amprenta si in alte casute frumoase (eu in alta tara, chiar) ne-am hotarat sa ne re-evaluam posesiunile materiale. :)
Obiecte vestimentare noi sau vintage, dragute sau mai putin dragute dar care nu ne mai reprezinta in momentul de fata.. sau pe care nu le mai putem indesa in bagaje amagindu-ne ca 'poate o sa le port candva'. Cu greu si inima albastra, scoatem la vanzare cam jumatate din recuzita: pantaloni, rochite, camasi, posete, bratari, pantofi, jucarii de plus, saltele, etc... ati prins ideea, sper.
Cu marimi de la S la L si preturi incepand de la 5 ron la.. infinit :))
 

Promitem sa va asteptam cu muzica draguta si limonada gustoasa din partea casei. Ii multumim de pe acum si Iuliei (http://bucataruldingarsoni​era.blogspot.com/) ca ne va intretine cu dulciuri si alte bunatati pentru amatoare :D

Pregatim pana atunci si niste reviste, carti de joc, remi si board-game-uri ca sa animam atmosfera.
Everyone is welcome :)

Heu{s-k}ach und Metzger & Bauer in Control

Marti 26 iulie @Control:
Control-ul se deschide martea asta,in mod exceptional, pentru concertul:


Heu{s-k}ach und Metzger & Bauer
Heu{s-k}ach


Heu{s-k}ach  este un duo de improvizatori al caror performance va propune constructii de sunet hipnotice, inspirate de muzica electroacustica, drone, psychedelic blues.
http://www.dincise.net/heu​skach/index.html

Metzger & Bauer
Metzger & Bauer este o trupa formata  in 2008 , din 5 prieteni reuniti sa creeze si sa se exprime prin muzica. Nascut undeva in zona rurala a Elvetiei, proiectul se desprinde dintr-o cultura a fermierilor si a macelarilor, abordand teme ca arta, disperarea umana. Avand ca baza de inspiratie  hip-hop-ul, blues-ul, free jazz-ul si mai ales pe Tom Waits, creeaza un sound bine conturat, povestind intamplari cotidiene.
http://www.dincise.net/trs​f/MB/

Intrarea libera!

Amy Winehouse a incetat din viata

Conform CNN cantareata Amy Winehouse a incetat din viata in aceasta amiaza in apartamentul sau din Londra. Avea 27 de ani.
Cantareata avea probleme cu drogurile si alcoolul, recent si-a anulat turneul european ce includea un concert la Bucuresti, si de ceva vreme iesise de la reabilitare.
Sa se odihneasca in pace si sa n-o uitam!

Editura Litera va prezinta Cismigiul cultural


În această vară, editura Litera vă prezintă Cişmigiul cultural. Titlurile cărţilor Litera vor denumi aleile parcului şi vor fi prilej de a îndemna oamenii la lectură
Plimbându-se prin parc, bucureştenii vor avea prilejul de a citi şi afla despre cărţi precum .O zi, de David Nicholls, Tony & Susan, de Austin Wright, Prea multă fericire, de Alice Munro, Oamenii-delfin, de Torsten Krol, Imperiul pierdut, de Clive Cussler, Cu sufletul la gură, de Dean Koontz şi Roşu de rubin, de Kerstin Gier. Cărţi din colecţia de literatură Premium şi Thriller vor însoţi bucureştenii în această vară şi le vor fi ghiduri pentru lectura de vacanţă.
„ Când ţi s-au înecat corăbiile, când îţi piere cheful văzând atâtea orori şi necazuri, te întorci la literatură. Literatura e o parteneră ideală: vine când vrei, rămâne cu tine cât vrei şi te simţi bine cu ea, oricând. Prin cărţile de literatură, evităm deprimarea, dezamăgirea şi alunecările în rutină şi plictis. Literatura – ce minunat antidot împotriva adormirii spiritului!”
Ovidiu Şimonca – revista Observator cultural
Grupul Editorial LITERA a demonstrat, încă de la înfiinţare, coerenţă editorială şi respect faţă de cititori.
Astăzi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru mulţi cititori un reper şi o certitudine – un reper al calităţii şi o certitudine a valorii.

Narcissa mixeaza in The Tube Ploiesti

Club The Tube prezinta:
GROOVE IN TUBE
Narcissa
Pantany
Musik Jungen


Istoria se repeta de data asta in Club The Tube din Ploiesti. Dupa 3 colaborari/party-uri de mare succes in orasul Ploiesti, Narcissa si Pantany isi unesc din nou fortele si rezulta "Groove in Tube".
Warm-up ul va fi asigurat de noul duo promitator Musik Jungen care promit un back 2 back dj set pe masura. Stilul lor se incadreaza intre deep-house si tech-house uneori cu sunete minimalistice sau abstracte.

Vineri, 22 iulie 2011, ora 23:00
Piata Victoriei 3, bloc Unirea, subsol, Ploiesti
Intrare: 10 lei
Mai multe informatii si rezervari la: 0736 162 441

Niste Roa pe 5 august Expirat Vama Veche

Vineri 5 august/Sambata 6 august
Expirat vama Veche
Niste Roa

Selector Summer in Expirat 27 iulie

Miercuri 27 iulie
Expirat Club
SELECTOR Summer by SELECTRO ™ and friends
Sorin Ghinea & George Paun, Marika, MoonSound, Greeg
ora 23.00

Expirat Weekend 22 - 23 iulie

Vineri 22 iulieWeekend@Expirat
Room 1 - Supradoza de piese! Muzica mai veche, mai noua, mai rock, mai indie, mai disco, mai alternative, ba hituri, ba new-releaseuri, etc
Cu Blonda
Happy Hours: intre orele 20-23
Intrare libera


Sambata 23 iulieWeekend@Expirat
Room 1- Going out on Saturday…Muzica alternative, mai rock, mai indie, mai disco, ba hituri, ba new-release-uri, etc
Cu Blonda
Happy Hours: intre orele 20-23
Intrare libera

Kudos Beach 23 - 24 iulie

Kudos - Mamaia Nord prezinta:

JOSE MARIA RAMON (Ibiza Global Radio, Space Ibiza, Monique Musique)
OPTICK (Roton, 90Watts, Natural Rhytm)
SUCIU
OVIDIU ANDREI
MANO (Kudos Beach resident)

23.07 - 24.07 - NON-STOP
Mai multe informatii si rezervari sunati la: 0737 21 33 83 sau intrati pe site-ul oficial Kudos Beach!

Mc Vasile si Taraful Iagalo in Control

Joi 22 iulie @ CONTROL
Prinde dimineaţa pe răcoare în Club Control cu MC Vasile

Joi, 21 iulie, orele 22 în Club Control, MC Vasile şi Taraful Iagalo susţin un concert extraordinar de cântece de petrecere şi „bătute” ca pe vremuri la Mârşa şi Clejani.

MC Vasile aka DJ Vasile este binecunoscuta figură din video-clipurile trupei Zdob şi Zdub, omul care a cântat Dimineaţa pe răcoare de la Bruxelles la Moscova, muzicant de renume şi unul dintre primii lăutari invitaţi să cânte în faimosul Taraf de Haidouks, alături de figuri legendare precum Culae sau Cacurică.
Taraful lui, Iagalo (focos, iute, „meseriaş” în romani - de văzut şi ascultat pe http://iagalo.blog.com/) adună crema instrumentiştilor din patru sate din Câmpia Română: Mârşa, Clejani, Roata şi Gratia. Un taraf despre care cei de la Le Monde spuneau că e probabil unul dintre cele mai omogene si inspirate din România.

Tete a Tete cu TiPtiL

După ce weekend-ul acesta, trupa TiPtiL a ieşit pe afară la joacă pe stadă, iar cei care au ajuns vineri în centrul vechi, au fost martorii unui acustic street live exceptional, acum schimbăm foaia. Astfel, sâmbătă, 23 iulie, de la ora 23, TiPtiL va incendia parcul Herastrau cu ritmurile sale electrice. Epicentrul cutremurului de voie bună va fi la terasa Tete a Tete (lângă Gradina japoneză). Raluca Adina, Creţu, Bujor şi Laurentze vor fi acolo şi vor declanşa petrecerea jazzaggaefunkdancefun din miez de vară.

Placebo concerteaza la aniversarea Mercedes

To mark their 125th anniversary, Mercedes-Benz is to thank their hometown Stuttgart, Germany, by staging an open air concert that will take place on the 11th August 2011 at the beautiful Schlossplatz, in the city centre.

Placebo has the great honor of headlining the concert on this very special landmark occasion, also appearing will be 30 Seconds To Mars
The show will be Placebo’s only festival appearance of 2011.

Tickets for the show are available at an unbeatable price of €15 at,

CTS/Eventim : http://www.eventim.de/
Easy Ticket : http://www.easyticket.de/

and all renowned box offices in Germany.

Petra Acker si Jimmy Cserkesz la Gradina OAR

Artistii care vor personaliza atmosfera Gradinii in concertul sustinut live: Petra Acker (voce),Jimmy Cserkesz (chitara) si Gabriel Balasa ( percutie).
Acestia ne propun sa ne rupem de cotidian pe teme jazz, soul si R&B cu influente funk.
Va asteptam!

Gradina OAR
Str. Arthur Verona, nr.19

Pavilion Screenings - 19 iulie

Pavilion Screenings curated by Stefan Voicu
19 iulie - 19.00
La dialectique peut-elle casser des briques? (1973) René Viénet

“Poate dialectica să spargă cărămizi?” este deturnarea integrală a  filmului The Crush regizat de Tu Guangqi.  Deturnarea, asa cum se definește în primul număr al revistei Internationale Situationniste din iulie 1958, reprezintă prescurtarea de la 'deturnarea elementelor estetice preexistente'. Integrarea productiilor artistice prezente sau trecute într-o construcție a unui mediu superior. În acest sens nu poate exista o pictură sau muzică situaționistă, ci doar un mod situaționist de a folosi aceste mijloace. Mai simplu, deturnarea   în vechile sfere culturale este o metodă de propagandistă, o metodă care relevă  demodarea și lipsa de importanță a acestora[1]. Prin dublarea imaginilor, înțesate de tehnici de arte marțiale, cu discursul public al intelectualității franceze de stânga din anii ’60-’70, René Viénet reușește să demistifice coerența acțiunilor de revoltă desfășurate în contextul unor schimbări majore la nivel mondial, care pătrund în plan local. Totodată, prin aderarea sa la mișcarea situaționistă și apropierea tehnicilor propuse de aceștia, el militează  pentru o perspectivă a refuzului prin semne.
[1] Internationale Situationniste 1, 1958

Cesaria Evora concerteaza pe 5 octombrie

Concertul Cesariei Evora nu va mai avea loc pe data de 4 octombrie, asa cum fusese anuntat acum cateva zile, ci pe 5 octombrie!

Pe data de 4 octombrie 2011 urma sa aiba loc concertul cu Cesaria Evora. Din cauza unor probleme logistice, data la care va avea loc evenimentul s-a schimbat, artista urmand sa urce pe scena Salii Palatului pe 5 octombrie 2011!

Cesaria a mai fost in Bucuresti si de fiecare data oamenii o intampina cu bucurie, apreciere si mii de aplauze! In mai 2010, Cesariei Evora i-a fost acordat titlul de Ambasador Onorific al orasului Bucuresti in lume, din partea Primariei Capitalei!

Eleganta si emotia pe care cantecele ei o transmit sunt de nepretuit iar oamenii care o vad in concert o data isi doresc sa o vada si pentru a doua oara, si pentru a treia oara... si tot asa. Special pentru publicul ei drag, artista din insulele Capului Verde se intoarce de fiecare data cu bucurie in Romania. Intr-un interviu acordat de curand aceasta recunoaste ca iubeste foarte mult publicul roman si ca abia asteapta sa se intoarca aici, de fiecare data. Aceasta mai afirma ca romanii se aseamana mult cu locuitorii Capului Verde, sorgintea este aceeasi – latina, culturile si temperamentele sunt asemanatoare si ambele popoare sunt ospitaliere, pasionale si sincere.

Cesaria Evora si-a inceput cariera internationala la 47 de ani. Prima intalnire adevarata cu muzica a fost in 1988, cand un cetatean francez originar din insulele Capului Verde i-a propus sa mearga la Paris sa inregistreze un disc. De atunci, a scos 11 albume, a vandut peste 5 milioane de unitati, a castigat numeroase premii - printre care si un premiu Grammy! De la concerte in fata a catorva zeci de oameni, Cesaria a ajuns in doar 5 ani la a concerta in fata a zeci de mii de oameni!

Una dintre cele mai nonconformiste aparitii muzicale, Cesaria - supranumita si „Diva Desculta”, paseste fara incaltari pe scena tuturor salilor in care concerteaza. De asemenea, este cunoscut si momentul in care diva intrerupe show-ul pentru cateva minute, se asaza la o masuta special pregatita pe scena si fumeaza o tigara.

Fanii care doresc sa asculte live piese precum „Besame Mucho”, „Sentimento” sau „Cabo Verde” isi pot cumpara bilete de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonalds), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Musica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, myticket.ro, biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro.
Preturile biletelor sunt urmatoarele:
- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
- 50 lei (categoria 5)

 Concertul „Cesaria Evora” va avea loc pe 5 octombrie 2011 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

Biletele la concertul Deftones - 90 ron

Pentru unul dintre cele mai asteptate evenimente de rock din aceasta vara, concertul Deftones din cadrul Festivalului Alternative Summer Day, fanii vor beneficia de un pret special de 90 de ron pana pe data de 31 iulie.

Incepand cu 1 august preturile biletelor se vor modifica dupa cum urmeaza:
110 lei in perioada 1-12 august
130 lei in ziua concertului – 13 august

Organizatorii evenimentului, ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE, o colaborare dintre King Size Production si Bring The Noise, au pregatit o surpriza fanilor Deftones:
s-au pus in vanzare tricourile oficiale ale festivalului. Acestea sunt disponibile exclusiv pe www.metalhead.ro la pretul de 60 de lei.

In luna august trupa Deftones isi continua turneul in Statele Unite, iar in Europa va sustine concerte dupa urmatorul program:

4 August
POW WOW FESTIVAL, Suwannee Music ParkLive Oak, Florida
6 August
Lollapalooza Chicago, Illinois, Statele Unite
8 August
House of Blues Atlantic CityAtlantic City, NJ , Statele Unite
12 August
Festival Sziget, Budapesta, Ungaria
13 August
Arenele Romane Bucuresti, Romania

Important: Accesul la concert este permis doar persoanelor peste 18 ani!

Biletele pot fi achizitionate prin retelele Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro ), Myticket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online pe www.myticket.ro ) si BILETOO (Reteaua Librariilor Adevarul, Flanco, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Magazinul Unirea, Magazinul Victoria, Metrou Unirii 1 si online pe www.biletoo.ro) si www.bilete.ro

Kumm unplugged la Green Hours

Vineri 22 iulie, ora 20.00
Green Hours 22 jazz-café presents:
unplugged at green hours
KUMM

Cătălin Mocan - vocals
Eugen Nuţescu - guitar and vocals
Mihai Iordache - sax
Kovács András - keyboards
Uţu Pascu - bass guitar
John Ciurea – drums

Sunwaves 10 - 13 august Navodari

Sunwaves 10 va avea loc pe data de 13 august 2011 in statiunea Navodari.

La a zecea editie, Sunwaves se muta in statiunea Navodari. Locatia va cuprinde sase scene, impanzite de DJi straini si romani. Iata despre ce artisti este vorba:
Ricardo Villalobos, Sasha, Dj Sneak, James Zabiela, Valentino Kanzyani, Raresh, Paco Osuna, Phil Weeks, Petre Inspirescu, Troy Pierce, Margaret Dygas, Heartthrob Live, Alex Niggemann, Zip, Nastia, Scarlet Ettiene, Alex Metric, Losoul, Atomic Hooligan, Nicholas Lutz, Kozo, Priku, Gescu, Cezar, Praslea, Dan Andrei, Cristi Cons, Xandru, Pagal, Negru, Marika, Alexandra, Miss I, D-Laid, Ali Nasser, Mahony si Greeg.
De proiectiile video se vor ocupa Videogram, Visual Playground, Rancea si Schultz.

Biletele in avans costa 45 de lei si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii:
Bucuresti: La Historia – (Str. Sf. Dumitru nr. 3, Centrul vechi, Zona Lipscani) +40 749 861 643
Outwear (Bld. Decebal nr. 14) - +40 749 858 185
George +40 745 381 896
Cosmin +40 744 423 484
Denise +40 728 938 050
Guest House (Str. Traian nr. 42) +40 742 958 319
Iasi: The Very Shop (Str. Voda Grigore Ghica nr. 5) +40 232 242 430
Bacau: Zebra Club (Str. Marasesti nr. 5) +40 751 292 540 / +40 729 292 540
Craiova: Salon Graffiti (Galeriile Real) +40 723 513 017
Constanta: Hotel Palas (Mamaia, in incinta complexului Palas – Pelican)
Cafe Del Mar (Str. Mircea cel Batran nr. 121) +40 734 324 090
Timisoara: Tina +40 733 884 640
Cluj: Outwear Cafe (Str. Universitatii nr. 1) +40 264 406 120 / +40 264 432 619
Club Midi (Str. Berariei nr. 6) +40 752 238 780
La intrare pretul unui bilet este de 60 lei pana in ora 00:00, 80 lei dupa ora 00:00. Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:30.
Rezervari: +40 722 505 404 / +40 722 795 184.

Dana Art Gallery: Ferestre catre frumos de Alina Manole

Ferestre catre frumos, Alina Manole
Expoziţie de pictură semnată ALINA MANOLE
Expoziţia organizată de DanaArt Gallery, este gazduită de către Hotelul Epoque şi poate fi vizitată zilnic în perioada 20 iulie si 5 august 2011.
Vernisajul va avea loc pe data de 28 iulie începand cu ora 18.
Adresa Hotel Epoque , intrarea Aurora Nr 17 C, Cismigiu

CONCEPTUL EXPOZITIEI
Rama fiecarui tablou încadrează asemenei unei ferestre, o mică parte din lumea vazută sau imaginată de creatorul lucrării respective. Frumosul ne înconjoară sub diferite forme tot ce trebuie sa facem e să deschidem ochii şi să privim cu atentie in jur.
Suntem influenţaţi de tot ceea ce ne înconjoară şi suntem într-o permanentă căutare şi schimbare chiar dacă ne dăm seama de asta sau nu; anul acesta am avut de făcut pregătirile pentru un moment care marchează o schimbare în viata mea, cununia religioasă, aşa ca seria această de picturi e incărcată de muzicalitate poetică, exprimată visual binenteles.
Aceasta expoziţie reuneşte trăirile, preocupările care m-au frămantat în ultima vreme şi pe care le-am materializat pe suprafaţa bidimensională a panzei.

ALINA MANOLEGrafic designer, membra UAP.
Urmeaza Liceul de Arte N. Tonitza si apoi Universitatea de Arte Bucuresti, facultatea Design, specializarea Design Grafic (2003-2007). În perioada 2007-2009 urmează masterul, specializarea Design Grafic.
Alina Manole face parte din noua generatie în arta vizuală, devenind membră UAP din anul 2010.
http://www.alinamanole.wordpress.com/

RATB va circula si noaptea

Bucurestiul parca incepe sa se civilizeze, si din acest trend face parte si decizia RATB-ului de a infiinta incepand cu noaptea de 15/16.07.2011 un numar de 23 de trasee de noapte.
Aceste linii vor avea terminalul central la Piaţa Unirii şi vor circula, între orele 23.00-01.00 şi 05.00-06.00, la un interval de 30 minute şi între orele 01.00-05.00, la 60 de minute.
Preţul unei călătorii va fi cel existent în reţeaua de transport public, respectiv 1,3 lei.
Liniile de noapte vor funcţiona pe următoarele trasee:
Linia N101 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Pasaj Colentina, pe traseul Piaţa Universităţii, Cal. Moşilor, Şos. Colentina.
Linia N102 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Granitul, pe traseul Piaţa Universităţii, Bd. Pache Protopopescu, Şos. Iancului,  Şos. Pantelimon.
Linia N103 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Faur Poarta 4, pe traseul Bd. Unirii, Bd. Burebista, Cal. Dudeşti, Bd. Camil Ressu, Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie.
Linia N104 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Barajul Dunării, pe traseul Bd. Unirii, Bd. Decebal, Str. Dristorului, Str. Baba Novac, Bd. N. Grigorescu, Str. Liviu Rebreanu.
Linia N105 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Turnu Măgurele, pe traseul Bd. Cantemir, Bd. Tineretului, Piaţa Sudului, Bd. Obregia.
Linia N106 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Apărătorii Patriei, pe traseul Bd. Cantemir, Cal. Şerban Vodă, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şos. Olteniţei, Piaţa Sudului, Şos. Berceni.
Linia N107 va funcţiona între Piaţa Unirii şi CFR Progresul, pe traseul Bd. D. Cantemir, Bd. Mărăşeşti, Str. Dr. Istrate, Şos. Viilor, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şos. Giurgiului.
Linia N108 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Pasajul Colentina, pe traseul Piaţa Universităţii, Bd. Carol I, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, Str. Baicului, Str. D. Slugeru, Str. Heliade între Vii, Str. Doamna Ghica, Şos. Colentina.
Linia N109 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Republica, pe traseul Cal. Călăraşilor, Bd. Basarabia.
Linia N110 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Cartier 16 Februarie, pe traseul Piaţa Universităţii, Bd. Regina Elisabeta, Splaiul Independenţei, Str. Virtuţii, Şos. Ciurel, Bd. Constructorilor, Cal. Giuleşti.
Linia N111 va funcţiona între Bd. Unirii şi Complex RATB Titan, pe traseul Bd. Unirii, Str. Lucian Blaga, Cal Vitan, Str. Fizicienilor, Bd. Th. Pallady.
Linia N112 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Piaţa Reşiţa, pe traseul Bd. Cantemir, Cal. Şerban Vodă, Piaţa Eroii Revoluţiei, Şos. Olteniţei, Bd. Brâncoveanu, Str. Izvorul Rece, Str. Reşiţa.
Linia N113 va funcţiona între Piaţa Unirii şi Piaţa Presei Libere, pe traseul Bd. I.C. Brătianu, Bd. Nicolae Bălcescu, Bd. G-ral. Gh. Magheru, P-ţa. Romană, Bd. Dacia, Cal. Dorobanţilor, Bd. Mareşal C-tin. Prezan, Bd. Mărăşti.
Linia N114 va funcţiona între Depoul Alexandria şi Piaţa Unirii, pe traseul Şos. Alexandriei, Cal. Rahovei, Bd. Regina Maria.
Linia N115 va funcţiona între Master şi Piaţa Unirii, pe traseul Bd. Iuliu Maniu, Şos. Cotroceni, Splaiul Independenţei.
Linia N116 va funcţiona între Valea Ialomiţei şi Piaţa Unirii, pe traseul Drumul Taberei, Academia Militară, Bd. Eroilor, Bd. Elisabeta, Piaţa Universităţii, Bd. Brătianu.
Linia N117 va funcţiona între Laromet şi Piaţa Unirii, pe traseul Bd. Bucureştii Noi, Cal. Griviţei, Bd. Dacia, Piaţa Romană.
Linia N118 va funcţiona între Mezeş şi Piaţa Unirii, pe traseul Şos. Chitilei, Bd. Ion Mihalache, Piaţa Victoriei, Piaţa Romană.
Linia N119 va funcţiona între CFR Constanţa şi Piaţa Unirii, pe traseul Şos. Pipera, Cal. Floreasca, Bd. M. Eliade, Str. Av. Beller, Cal. Dorobanţilor, Bd. Dacia, Piaţa Romană.
Linia N120 va funcţiona între Apusului şi Piaţa Unirii, pe traseul Str. Apusului, Bd. Iuliu Maniu, Str. Valea Cascadelor, Bd. Timişoara, Str. Răzoare, Str. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Splaiul Independenţei. 
Linia N121 va funcţiona între Zeţarilor şi Piaţa Unirii, pe traseul Cal. Ferentarilor, Cal. Rahovei, Şos. Progresului, Cal. 13 Septembrie, Bd. Libertăţii, Str. Naţiunile Unite, Splaiul Independenţei.
Linia N122 va funcţiona între Valea Oltului şi Piaţa Unirii, pe traseul Bd. Ghencea, Cal. 13 Septembrie, Str. Izvor, Str. Haşdeu, Splaiul Independenţei, Piaţa Unirii.
Linia N123 va funcţiona între Lacul Tei şi Piaţa Unirii, pe traseul Str. Barbu Văcărescu, Str. Tunari, Str. Alecu Russo, Bd. Dacia, Str. Vasile Lascăr, Str. Armand Călinescu, Calea Moşilor, Str. Sf. Vineri, Bd. Coposu.

Green Hours Jazz Music

Jeudi 14 Juillet, 18.30 hGreen Hours 22 jazz-café présente dans son Jardin VERT:
lansarea volumului:
JAZZUL CLASIC  (ediţia a II-a)
de Constantin Mendea











...iar la 20.00, concert:
CAPRIEL DEDEIAN & JAZZ CHALLENGE
Capriel Dedeian - guitar
&
Alex Borsan - keyboards
Dan Nicolau - trumpet
Adi Flautistu - double bass
Catalin Putingher - drums
Repertoriul serii va cuprinde piese din jazz-ul clasic (inclusiv Django Reinhardt) & piese originale

Kudos Beach 16 iulie

Vara asta, fii PARTYMANIAC la mare, cu picioarele-n nisip!DanceFM te distreaza MAXIM in fiecare week-end la KUDOS BEACH MAMAIA!

Petrecerea pe litoral a reinceput in nordul statiunii Mamaia, acolo unde clubberii si DJ-ii de renume international si-au dat inca o data intalnire!

Daca pana acum ne-am facut de cap sub ploaia de beat-uri semnate DJ NEGRU, Mahony, DJ Proof, Andrey Pushkarev, DJ Pagal, Mihai Popoviciu, MoonSound si Mircea Ivan care au fost responsabili cu muzica buna si distractia, de-aceasta data- in perioada 16-17 iulie, la platane pe plaja care nu doarme niciodata urca Andrey Pushkarev, Proof si Mano!

Kudos Beach este fara indoiala locul perfect de party non-stop, locatia in care soarele bate mai “tare”, spatiul in care noptile devin albe si zilele de distractie luuuuuuuungi!DanceFM te invita in fiecare week-end pe plaja care a revolutionat clubbing-ul pe litoral- KUDOS! Vino sa te bronzezi perfect sub valurile de beat-uri asigurate de DJ-ii DanceFM!
BE THERE and DANCE!!!

La Mania Opening Party

Sambata 23 iulie, e timpul ca La Mania sa-si redeschida portile larg. Se cauta iubitori de muzica house si se ofera recompensa multa muzica buna. Incepem cu o petrecere 100% romaneasca, alaturi de Rhadoo, Cezar, Kozo si Dan Andrei. Ne vedem la mare :)
Usile se deschid la ora 1am.
Pret intrare: 20 lei, pana la ora 2am ; 30 lei dupa ora 2am

Salvatore Adamo in premiera in Romania

Este oficial! Salvatore Adamo va concerta in Romania pentru prima oara pe 10 decembrie 2011 pe scena Salii Palatului din Bucuresti.

      Povestea lui Salvatore Adamo incepe in 31 octombrie 1943 intr-un mic orasel sicilian numit Comiso, intr-o familie de sapte frati si surori. De la varsta de patru ani, artistul impreuna cu familia s-au mutat in Belgia, fiind nevoit sa invete limba franceza - ceea ce a reprezentat un avantaj considerabil mai tarziu in cariera.

     Intrucat in perioada in care Salvatore Adamo a ajuns la majorat, in Belgia nu se acorda cetatenie dubla, din respect pentru tatal sau a ales sa pastreze cetatenia italiana. Ulterior, legislatia s-a schimbat, artistul facand demersuri pentru a obtine cetatenia belgiana fara a renunta la cea italiana.

     Primul succes l-a avut in 1963 cu melodia ’’Sans Toi Ma Mie’’. Au urmat celebrele ’’Tombe la Neige’’, ’’Vous Permettez Monsieur’’, ’’La Nuit’’, ’’Dolce Paola’’ si multe altele.

     Adamo canta in noua limbi diferite si a reusit de-a lungul carierei sa vanda peste 100 milioane de discuri in intreaga lume!

     Recunoasterea uriasului sau talent nu a venit doar de la fanii sai de pe tot mapamondul ci si din partea Altetei Sale, regele Albert al II-lea al Belgiei, cand prin decret regal in 4 iulie 2001 i-a acordat titlul nobiliar de cavaler.

     A sustinut numeroase concerte in Franta, Belgia, Canada, Germania, concerte care au adunat public din toata lumea inclusiv America. Colectia sa de cantece reflecta latura sa sensibila dar si combinatia unica de umor si simplitate ce reuseste sa o transmita de fiecare data cand urca pe una din scenele lumii.

     Pentru prima oara, fanii romani au sansa sa il cunoasca si sa il asculte live pe Maestrul Salvatore Adamo in cadrul concertului programat pentru data de 10 decembrie 2011, la Sala Palatului din Bucuresti.

         Preturile biletelor vor fi urmatoarele:
-          350 lei (categoria VIP)
-          300 lei (categoria 1)
-          250 lei (categoria 2)
-          200 lei (categoria 3)
-          150 lei (categoria 4)
-          100 lei (categoria 5)

     Pentru cei ce isi doresc sa fredoneze celebrele melodii alaturi de Salvatore Adamo, biletele au fost puse in vanzare pe data de 12 iulie 2011 si pot fi achizitionate de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro,  BLT.ro,  myticket.ro,  biletfan.ro, bilete.ro, biletedelatati.ro sau ticketpoint.ro.

     „Salvatore Adamo” este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.