Trupa Taxi a aniversat 15 ani de existenta

Luni, 17 martie, la Sala Palatului, Taxi a aniversat 15 ani, impreuna cu 4000 de prieteni. Spectacolul a durat 4 ore, fiind urmat de o sesiune de autografe de o ora.
 
„Taxi – 15 ani” a fost un spectacol conceput de Dan Teodorescu, in stilul binecunoscut: autoironie, umor, multa muzica, invitati de marca. Seara a fost deschisa de fanfara Brass Orchestra, care a dezvaluit tonul festiv-ironic al spectacolului. Membrii trupei Taxi au avut o prima aparitie in scena intr-o ipostaza inedita: dansand. Pe parcursul serii s-au succedat in scena invitatii care au „apostrofat” trupa pentru „greselile” facute de-a lungul timpului. Maia Morgenstern, Emilia Popescu, Dorina Chiriac (impreuna cu grupul de copii „Do Re Mi”), Cornelia Tihon, Marius Florea Vizante, Horatiu Malaele,Victor Rebengiuc si Corul National de Camera Madrigal au fost partasi la ideea de a face un concert aniversar cu multe zambete, un spectacol maraton in care glumele la adresa trupei Taxi s-au imbinat cu piesele binecunoscute ale acesteia. Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor, Darius Neagu si Dan Teodorescu au avut un repertoriu de 25 de piese, plus alte 5 la bis.
 
Teodorescu s-a autodeclarat „solistul celebru al unei trupe celebre”, pentru ca a auzit pe strada „uite-l pe-ala de la aia!”. Chiar daca intreg conceptul spectacolului s-a bazat pe umor si autoironie, nu au lipsit emotiile. Momentul in care cei 4000 de spectatori au cantat „La multi ani” i-a impresionat vizibil pe cei sapte membri ai trupei.
 
„Ne-am incarcat cu energie cat pentru un an. Am primit de la public mai mult decat am fi putut visa. Datorita oamenilor pe care nu-i cunoastem, dar care ne asculta muzica, ne cumpara albumele, vin la concerte, ne sustin si ne ajuta sa credem in ceea ce facem, am ajuns aici, dupa 15 ani. Le multumim!” – a declarat Dan Teodorescu dupa spectacolul aniversar „Taxi – 15 ani”.
Foto credit: Mircius Aecrim

0 comentarii: