Make a Point:Trei Poveşti Fără Final - într-un act

Miercuri 26 martie, ora 19.30, va avea loc Premiera piesei de teatru Trei Poveşti Fără Final într-un act, la Make a Point, Şos. Morarilor nr. 1, în incinta Postăvăriei Romane, sector 2, Bucureşti.
Un spectacol despre dreptul la alegere. Despre dreptul femeilor de a dispune de propriul corp. Ştim ce spun diferite legi şi norme despre acest drept. Nu știm ce să le spunem celor trei femei, personajele acestei piese, care au rămas însărcinate fără să-și fi dorit acest lucru. Dar NU noi trebuie să răspundem la întrebarea lor și nici altcineva. Ele și numai ele pot și trebuie să răspundă.

Piesa de teatru este dezvoltată de Asociaţia Transcena, în cadrul proiectului Un  viitor sigur pentru drepturile reproductive ale femeilor din Romania (Ensuring a Safe Future for Women in Romania - Through the Lens of our Past), implementat de Centrul FILIA, proiect finanţat de Feminist Review Trust. Organizaţii partenere în cadrul proiectului sunt: E-Romnja si Asociatia Transcena. Cu sprijinul Make a Point.

Proiectul urmareste cresterea constientizarii cu privire drepturile reproductive ale femeilor şi cresterea nivelului de informare cu privire la presiunile la care femeile sunt supuse şi opţiunile avute la dispoziţie, precum şi cresterea nivelului de informare cu privire la accesul existent la avort, educatie sexuala si contraceptie. În România întreruperea de sarcină rămâne deseori un subiect ocolit iar contextul cultural şi social restrânge şi distorsionează libertatea de alegere a femeilor.
 

Un spectacol de Mihaela Samasan (regie)
cu: Anamaria Paslariu, Alina Craita, Cristina Dan Briciu si Marcel Costea.

 
Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile. Rezervari la: valetina@makeapoint.ro  
Persoane de contact:
Mihaela Săsărman  0723300403 mihaela@transcena.ro
Alice Iancu             0723605527 iancualice@yahoo.com
Vă aşteptăm!

0 comentarii: