Breathelast - Lansare album

open doors: 2000h
entrance fee: 10 ron, starting 2100h.
50% bar discount after 2200h.

FB event
---------------------------------------------------------------------
Breathelast este o formatie de rock metal cu diverse influente, din Constanta - Bucuresti, fondata in 2010, cu radacinile multor altor proiecte locale la baza. Trecuta prin cateva schimbari de componenta, formatia rezista si isi promoveaza muzica prin multe concerte la inceput, ajungand sa evolueze de la an la an incat sa aleaga posibilitatile de afisare "pe viu", trecand de la concerte de club la festivaluri nationale si la cateva iesiri din tara. Dorinta trupei de a canta si de a se reinventa mereu i-a purtat de la primele acorduri inspirate de nevoia de a nu folosi o reteta anume si de a baza "sound" ul trupei pe trairea naturala a membrilor formatiei, pana la abordarea in romana a unor nuante diferite, fata de ce erau obisnuiti sa livreze. Materialul "Maluri" ia astfel nastere, sub tutela Universal Music Romania, marcand un nou episod in evolutia Breathelast, acestui material urmandu-i "Monstrul" si "Ascuns in pereti", ultimele doua fiind inregistrate si produse de catre Vladimir Ivanov / BlueCat Studio. Aceste ultime doua piese enumerate fac parte dintr-o trilogie care se va incheia in 2018.

In tot acest timp, trupa a pregatit primul lor material de cursa lunga ( dupa self titled 7 tracks si split ul cu Cap de craniu 4 tracks ), ce a fost inregistrat si produs la Studio148, de catre Marius Costache. Albumul contine 14 piese (12 EN / 2 RO). Grafica materialului a fost asigurata de catre colaborarea dintre Miluta Flueras (fotografie) si Alexandru Das (concept grafic).

Dark Side.Merch Division va fi prezent in cadrul evenimentului, fiind UNICUL distribuitor pentru merch original Breathelast. Verificati standul lor in seara evenimentului pentru cele mai noi produse Breathelast and more.

Lansarea materialului va avea loc pe data de 13 februarie in Control Club, in Bucuresti. Alaturi de Breathelast, va veni in sprijinul evenimentului Andrei Irode, cu un DJ set special unde va avea drept invitati nume importante din scena locala alternativa / rock / metal / electro / hip hop / de muzica clasica.

Facebook oficial:
https://www.facebook.com/Breathelast
YouTube oficial:
https://www.youtube.com/user/Breathelast
---------------------------------------------------------------------
open doors: 2000h
entrance fee: 10 ron, starting 2100h.
50% bar discount after 2200h.

0 comentarii: