Cats in the Rain [ro] | concert de jazz lounge

CATS IN THE RAIN | concert | @ Dialogue Social Bar
20 ianuarie 2018, orele 20.oo Bilet: 20 ron; Rezervări: 0733 525 150 
 
După aproape 6 luni de liniște, trio-ul Cats in the Rain revine în concert, într-un spațiu magic de întâlnire: Dialogue Social Bar, situat în Piața Rosetti, pe strada Hristo Botev nr. 1. 
 
CATS IN THE RAIN | dramatic jazz lounge
Miss Tincea – voce
Cătălin Lungu – chitară
Daniel Iliescu – cajon
 
Un concert ceremonie: pentru serile în care îți dorești să călătorești departe, în tine, sau în lumile personale, acesta e concertul potrivit! 
 
Trio-ul propune, prin piesele originale, o introspecție pornită în căutarea catharsisului dar și a întrebărilor vindecătoare; muzica lor conduce într-o lume a semnelor, a dramatisului, a plăcerii devastatoare și a curajului de a ieși la suprafață vieții. Căci undeva trebuie să întâlnim lumina! De la referințe livrești care amintesc de Boris Vian, până la tăria feminină a Juliei Kristeva și încrederea de sine inspirată de tălpile goale ale lui Isadora Duncan; de la papucii orientali ai lui Dhafer Youssef și până la poeticul apăsat din cântecele regelui David... concertele Cats in the rain te poarta. 
 
*Cei trei muzicieni sunt parte și din proiectul Loungerie II, membrii colectivului muzical independent Abator Industries. 
 
„Muzică introspectivă sau dramatism intimist? Influenţe din jazz sau ambianţă chill-out? Lirică feministă sau meditaţie filosofică? Maria Tănase sau Anton Pann? Referinţe livreşti sau parfum levantin? Întrebări retorice sau false alternative... Cum să defineşti indefinibilul sau cum să încadrezi neîncadrabilul. Cats in the Rain." - Radu Radescu despre muzica celor de la Cats in the Rain 
 
Piese:
Cats in the Rain – Of Clay and Light
https://www.youtube.com/watch?v=S_nLGAisVVo
Cats in the Rain – Whiskey Man
https://www.youtube.com/watch?v=j1Rm7lvZzjE
 
Live recordings:
1. Live concert Tete a tete
https://www.youtube.com/watch?v=j1Rm7lvZzjE
2. Live concert ceainaria La un ceai
https://www.youtube.com/watch?v=jXn_SyBrOak
3. Live concert Boheme https://www.facebook.com/foxevents.antonelavulpe/videos/274606559394483/
 
Bilet: 20 ron; Rezervari: 0733 525 150
Dialogue Social Bar, str. Hristo Botev nr. 1, chiar în Piața Rosetti

0 comentarii: