Syn Ze Sase Tri vor cânta alături de Arkona pe 11 februarie

ARKONA revine la Bucuresti duminica pe 11 februarie in Club Fabrica din Bucuresti, in cadrul turneului de promovare al viitorului album intitulat 'Khram'.
 
In deschidera show-ului Arkona vor urca cei de la Syn Ze Sase Tri.
 
Trupa a fost infiintata in 2007 la initiativa lui Alex "Corbu" Mihai, Andrei "Hultan" Ionescu si Paul "Strigoi" Bologan, care au gasit modul optim de exprimare muzicala si ideologica prin sunetul mistic al genului black metal. 
 
Trupa a fost fondata cu intentia de a promova prin intermediul muzicii si imaginii cele mai frumoase, intunecate si, in multe cazuri, sangeroase povesti, fragmente din istorie, basme si obiceiuri folclorice din vasta, mistica si batrana cultura romaneasca, din perioada precrestina. In acelasi timp, prin intermediul imaginilor ce completeaza muzica si conceptul, se incearca promovarea celor mai importante si frumoase relicve, situri si locuri cu incarcatura istorica din cultura romaneasca.
 
Biletele pentru concertul Arkona si Syn Ze Sase Tri se gasesc in format electronic pe www.iabilet.rosi in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- PRESALE: 65 lei
- LA INTRARE: 75 lei
 
Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM

0 comentarii: