FREEALIZE incepe primavara cu doua filme pentru copii



Freealize anunță că în această primăvară va distribui în cinematografe două filme pentru copii: PE ROȚI (Brazilia), filmul de debut al brazilianului Mauro D’Addio, din 2 martie și animația AVENTURI FĂRĂ PERECHE (Cehia), regizată de Galina Miklinova, care va avea premiera în cinematografele din România în 27 aprilie 2018.
 
PE ROȚI, din 2 martie 2018 la cinema
Este un road movie care urmărește trasformarea tinerilor săi eroi de-a lungul unei călătorii…pe roți. Lucas, un baiat de 13 ani, se află în scaunul cu rotile în urma unui accident, Laís, 12 ani, o ajută pe mama ei să vândă micul dejun dintr-o camionetă, în orășelul unde locuiesc. Laís își dorește enorm să îl cunoască pe tatăl ei care a plecat pe când ea era mică. Lucas și Laís sunt prieteni de la școală și când Laís află unde este tatăl ei, cei doi pornesc într-o aventură incredibilă pentru a-l găsi.
Trailer, aici: http://bit.ly/2Gc7GbN
 
AVENTURI FĂRA PERECHE, din 27 aprilie la cinema
Mâncăcioșii de șosete sunt creaturi pe care oamenii nu le pot vedea, responsabile pentru dispariția șosetelor. Ei mănâncă doar câte o șosetă, lăsând perechile... desperecheate. Și nu se ating niciodată de șosetele de bebeluș. Viața Mâncăcioșilor de șosete este o aventură continuă. Îți trebuie curaj să găsești o familie cu multe șosete, să o protejezi și să înveți să trăiești cu oameni prin preajmă. Iar eroii noștri nu duc lipsă de curaj!
AVENTURI FĂRĂ PERECHE este povestea acestor creaturi simpatice, prinse într-o poveste  cu gangsteri și răfuieli între două clanuri de mâncători de șosete.
Trailer, aici: http://bit.ly/2Ekxxhd
________________
Ambele filme pe care le vom aduce în aceasta primăvara la  cinema vorbesc despre curaj, îndrăzneală, dorința de a cuceri lumea  și sunt motoarele unor aventuri autentice la capătul cărora eroii vor descoperi prietenia adevărată. Prietenii îți spun că e ok să fii diferit, că visurile sunt cele mai importante in viață, că nu ești niciodată singur și că merită să lupți pentru lucrurile în care crezi.
 _______________________________________________________________
Facebook FREEALIZE: https://www.facebook.com/Freealize

0 comentarii: