Bucharest Biennale evacuată - vindem totul la prețuri mici

ANUNȚ IMPORTANT
La început de an vom muta biroul din incinta Combinatul Fondului Plastic.

Uniunea Artiștilor Plastici din România a decis că Bucharest Biennale - Bucharest International Biennial of Contemporary Art nu este de importanță majoră, așadar a decis să ne evacueze. Motivele reale nu le cunoaștem, dar nici nu au importanță. Motivele oficiale: parteneriatul nostru de promovare a UAP pentru a beneficia de spațiul friguros în mod gratuit nu poate continua pentru că ei doresc să devină profitabili. Așa să fie!

Cu ocazia aceasta biblioteca unică de care dispunem va fi evacuată și va intra în posesia unei universități, noi nefiind în măsură să o mai găzduim. E complicat să ne despărțim de cărți, e trist, dar viața merge mai departe.

După 16 ani de existență Bucharest Biennale nu va mai avea un birou. Fără mulțumiri Uniunea Artiștilor Plastici din România

Ne întoarcem la origini, vom lucra dintr-un birou pus la dispoziție de un generos om de afaceri.

BB8 va exista! Datele le găsiți pe acest link Bucharest Biennale 8

CU ACEASTĂ OCAZIE AVEM DIVERSE DE VÂNZARE

Deținem diverse obiecte, mobilier, dvd playere, videoproiector, proiectoare, un frigider mic, mese, scaune și multe altele pe care le vindem la prețuri derizorii.

Dacă credeți că vă este necesar ceva din ceea ce a însemnat biroul BB vă așteptăm LUNI 05 FEBRUARIE 2018 între orele 15.00 - 18.00

Noi suntem somați să evacuăm spațiul urgent.

Deci, vă așteptăm!

Pentru conformitate Răzvan Ion & Eugen Rădescu (fondatori)

0 comentarii: