Pistol cu Capse - live at Control

Pistol cu Capse live @ Control
www.facebook.com/pg/pistolcucapse
www.youtube.com/user/TVPistolcucapse/videos
+
Brutus! ( 50% bar discount after 22.00h)

FB event
-------------------
Pistol cu capse este o formație punk-rock cu influențe ska și reggae înființată în 2003 în București. După 5 ani de zbucium prin mai toate cluburile din țară unde se cânta live, în anul 2008 trupa lansează primul album, autointitulat „Pistol Cu Capse”, care conține 15 piese.


În 2012, PCC lansează cel de-al doilea album: „Unplugged”. Toate cântecele sunt rescrise special pentru varianta acustică având un sound cu totul diferit față de înregistrările anterioare. La acest album au colaborat Lucian Filip (Vântu) care a preluat tobele, George Siia (Bazooka) care s-a ocupat de clape, Bogdan (de la formația Chester) care cântă împreună cu Vlad pe unele piese. 


Formația a susținut sute de concerte atât în țară cât și în străinătate și a fost prezentă la festivaluri mari precum Green Sounds, Creative Fest, Peninsula, Zilele Prieteniei Bergenbier, B’Estfest și altele. Se mândrește cu faptul că a avut ocazia de a cânta pe aceeași scena cu nume sonore precum Mad Caddies, NOFX, No Use for a Name, Strike Anywhere, 3 Feet Smaller, Marky Ramone (de la Ramones), Dub Pistols, Fun Lovin Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolectiv și alții.


Deși punctul de plecare a fost punk-rock-ul, stilul formației a început, încet, încet, să se apropie de reggae-rock. În iunie 2015, trupa a lansat albumul „După 10”, care oferă ritmuri calde, demne de Long Beach, California, dar și mai agitate, cu respect pentru pop-punk. Ca noutate, în soundul PCC, apar instrumentele electronice. Una peste alta, albumul are un sound nou, acordat la 2015, și încearcă să alunge fantomele anilor ’80-’90, care încă bântuie rockul românesc.


De la înființare și până în 2015, componența formației a fost: Vlad Staricu (voce, chitara), Dan Cozmuta (chitara), Adi Kapnobatai (bass) și Andrei Petrescu (tobe). În iulie 2015, tobele au fost preluate de Alex SuperEroul, care l-a înlocuit pe Andrei, iar, în locul lui Dan, la chitara a venit Bogdan Iures.
---
Intrare: 10 lei, dupa ora 21.00

0 comentarii: