Flori si vin australian pentru spectatorii care vad cea mai amuzanta comedie a momentului: Cum sa distrugi o piesa

Nu stii cum sa petreci week end-ul de Valentine’s Day? Iti facem o propunere care va aduce hohote de ras, flori pentru doamnele si domnisoarele spectatoare, dar si o degustare de vin australian.

Se intampla la Grand Cinema & More, in Sala Epika, unde sambata 17 februarie se joaca spectacolul “Cum sa distrugi o piesa”, considerant cea mai tare comedie a momentul in 25 de tari.
 
Spectacolul este povestea unor actori amatori care vor sa puna in scena o piesa politista si nimic nu le iese cum trebuie. Se accidenteaza, uita replicile, distrug recuzita, darama decorul, dar persevereaza sa ajunga pana la ultima replica spre amuzamentul general al spectatorilor. 

In distributia acestui spectacol se afla unii dintre cei mai cunoscuti tineri actori de comedie, pe care i-ati vazut in seriale de succes (Mondenii, Atletico Textila, Ai nostri), dar si in productii de teatru cu multe premii: Ada Gales, Andreea Samson, Ilona Brezoianu, Andreea Mateiu, Vlad Logigan, Catalin Babliuc, Pavel Barsan, Razvan Oprea, Angel Popescu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotlet, Dan Radulescu, Marin Grigore, Radu Micu, Adrian Anghel, Silviu Mircescu.
 
Pentru ca spectacolul se joaca in week end-ul in care se celebreaza dragostea, producatorii Wonder Theatre si Grand Cinema & More s-au gandit sa le ofere spectatorilor o reprezentatie de gala cu flori si bauturi rafinate.

“Cum sa distrugi o piesa” se joaca pe 17 februarie la ora 17.00 si ora 20.00 la sala Epika, Grand Cinema & More, reprezentatiile speciale de Valentine’s Day fiind realizate in colaborare cu www.floria.ro si Jacob’s Creek.

Biletele pot fi achizitonate de la casele de bilete din cinematograf, online pe www.grandentertainment.ro, www.bilet.ro sau din aplicatia City iLove.

0 comentarii: