Penélope Cruz și Javier Bardem în TODOS LO SABEN, din 8 februarie în cinematografe

Todos lo saben / Everybody Knows / Toată lumea știe în regia lui Asghar Farhadi,
regizor de două ori câștigător al premiului Oscar

Cu:
Penélope Cruz, Javier Bardem și Ricardo DarínFilmul de deschidere, Cannes, 2018

 
132 min. ​| Franța – Spania – Italia | 2018
Un film plăcut de Europa FM, Cinemagia și Cărturești.
 
Din 8 februarie, în cinematografe.
Todos lo saben este distribuit în România de Independența Film.


Trailer 

Laura (Penélope Cruz) călătorește din Buenos Aires, alături de copiii săi, către satul ei natal din Spania, situat pe domeniul unei podgorii spaniole, pentru a fi alături de sora sa la nunta acesteia. Aici îl reîntâlnește pe Paco (Javier Bardem), un om drag și important din tinerețea ei. Evenimente neașteptate transformă însă această revedere într-o criză care scoate la suprafață un trecut al familiei despre care nimeni nu vorbește.

Todos lo saben a deschis festivalul de la Cannes în 2018, fiind cel mai recent film semnat Asghar Farhadi, unul dintre cei mai cunoscuți regizori a cinematografiei iraniene contemporane, singurul premiat cu două Oscaruri pentru film străin (A Separation, 2012 și The Salesman, 2016).

Todos lo saben îi are în rolurile principale pe Penélope Cruz (Laura), Javier Bardem (Paco) și Ricardo Darín (Alejandro).

Noul film al regizorului explorează cu fler și cu o nemiloasă eficiență o rană nevindecată din sânul unei familii spaniole. Farhadi este un povestitor de o forță copleșitoare.” - The Guardian 


 

0 comentarii: