Tom Speight va deschide concertul Tom Odell de la Arenele Romane

Tom Odell canta la Bucuresti pe 16 februarie la Arenele Romane din Bucuresti (cort incalzit). In deschidere va canta Tom Speight.
 
Tom Speight este un artist care vine din capitala Regatului Unit ce abordeaza un mix de folk si post-pop. Tom isi compune in intregime piesele insa talentul sau a atras atentia si altor trupe de folk-indie pentru care a compus sau cu care a impartit scena.
 
In prima parte a anului 2016 a lansat materialul de debut, EP-ul Falling, iar spre finalul aceluiasi an a mai lansat un EP intitulat Love. Pana acum Tom a lansat doar EP-uri, insa anul acesta urmeaza sa apara si primul album al artistului londonez.
 
Viitorul suna bine pentru Tom Speight, acesta ajungand deja sa fie difuzat la BBC Radio iar turneul sau din Regatul Unit fiind cel care i-a deschis calea si catre Europa. 
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.
 
Biletele au urmatoarele preturi:
- presale: 119 lei Acces General si 189 lei Golden Circle (in fata scenei)
- in ziua concertului: 130 lei Acces General si 200 lei Golden Circle (in fata scenei)

0 comentarii: