Green Carnation au lansat primul single de pe noul album


Green Carnation, proggerii norvegieni, au lansat noul videoclip pentru "Leaves Of Yesteryear". Este, de asemenea, piesa care da titlul noului album al trupei, primul lor material nou dupa o pauza de 14 ani. Puteți viziona videoclipul, regizat de Costin Chioreanu, pe youtube:
https://youtu.be/X0BD5KGuZ1M

"Suntem super entuziasmati sa lansam in sfarsit muzica noua si primul nostru videoclip oficial", spune chitaristul Tchort. Costin a facut o treaba excelenta pentru a interpreta starile de spirit si versurile piesei. Credem ca spectatorii vor gasi noi sensuri in partea vizuala a melodiei si vor descoperi elemente noi de fiecare data cand revad clipul.Enjoy!“

Albumul "Leaves Of Yesteryear" va fi lansat prin Season Of Mist pe 8 mai. Noul album a fost produs de producatorul Endre Kirkesola, care s-a ocupat si de legendarul album al trupei din 2001, "Light Of Day, Day Of Darkness". Green Carnation va reedita, de asemenea, albumul lor 2006 Acoustic Verses prin Season Of Mist.

Trupa va concerta pentru prima data in Romania in cadrul SoundArt Festival 2020 pe 14 martie in Quantic Club, unde vor canta in premiera piesa "Leaves Of Yesteryear" live. In cadrul festivalului (13 – 15 martie) se regasesc si Truckfighters, Belzebong, Allochiria, ARAC, RoadkillSoda si multe alte trupe alaturi de o lansare de carte, targ de viniluri si o expozitie de arta grafica.

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate prin iabilet.ro.

Mai multe detalii despre SoundArt Festival 2020:
https://www.facebook.com/events/1332530573564702/

0 comentarii: