THE ROCK OUT lanseaza un nou videoclippentru piesa GLOW

THE ROCK OUT au lansat pe toate platformele digitale un nou videoclip pentru piesa “Glow”. Aceasta este al doilea single de pe albumul “What a Woman”, care va fi disponibil pe toate mediile digitale incepand cu 9 Martie.

GLOW : https://www.youtube.com/watch?v=SmHGFXprWaU
 
Prin “Glow”, baietii prezinta o latura cu totul aparte a sound-ului lor, mult diferita fata de ce s-a auzit in single-ul anterior. Sunt prezente influente din alte genuri muzicale, dar in acelasi timp pastreaza atitudinea si spiritul neimblanzit al rock ’n’ roll-ului. Cu versuri ce-si au inspiratia in relatiile toxice, piesa (compozitie a basistului Dany Serrano) serveste si ca un teaser pentru “aromele” sonore variate ce se vor regasi in noul lor album. Mixajul si productia (ca si pentru intregul album) au fost realizate de George Nemeznic (Virtual Art Studio, Bucuresti), iar masterizarea a fost facuta de Cristian Varga (Master Vargas Studio, New York). Videoclipul este regizat de Matei Plesa, editarea fiind semnata de Nicu Dragan.
 
“Glow in esenta este despre ruperea cuiva dintr-o relatie toxica, indiferent de forma pe care aceasta relatie o poate lua. Subiectul este unul sumbru, dar vine cu o rezolutie pozitiva: aceea de a-ti lua viitorul in propriile maini si de a nu lasa pe nimeni sa ti-l deturneze.” - afirma Dany despre compozitia sa.
 
Concomitent cu lansarea albumului, in aceasta primavara THE ROCK OUT vor pleca si intr-un turneu de promovare. 11 locatii din Romania sunt deja confirmate, urmand a fi adaugate alte noi concerte. Biletele sunt disponibile in reteaua AmBilet.
 
MARTIE
12 - Pitesti (Club Hush) - Bilete
19 - Iasi (The Trumpets) - Bilete
20 - Cluj-Napoca (Flying Circus) - Bilete
26 - Constanta (Doors Club) - Bilete
28 - Galati (Daily Pub) - Biletele se vor pune in curand in vanzare
APRILIE
2 - Timisoara (Capcana) - Biletele se vor pune in curand in vanzare
3 - Craiova (Cult Music Club) - Bilete
4 - Drobeta Turnu-Severin (Krypton) - Biletele se vor pune in curand in vanzare
MAI
8 - Ramnicu Valcea (Aby Stage Bar) - Bilete 
9 - Targu Mures (Jazz & Blues Club) - Bilete
15 - Baicoi (Club Touche) - Bilete
 
THE ROCK OUT sunt: Daniel Ignat - Voce, Andrey Baydin - Chitara solo Adrian Popescu - Chitara armonie, Dany Serrano - Chitara Bas
 
THE ROCK OUT
THE ROCK OUT sunt o trupa rock ’n’ roll, unul dintre cele mai proaspete debuturi ale acestui an. S-au lansat in Ianuarie 2020 cu single-ul “What a Woman”, piesa ce da si titlul viitorului album care va fi lansat in data de 9 Martie. Muzica lor acopera o plaja larga de subiecte, de la relatiile spumoase specifice genului, pana la abordari mai serioase precum gasirea identitatii personale si cautarea de sine. Trupa s-a nascut dintr-un prioect-tribut adus formatiei AC/DC. In sound-ul THE ROCK OUT se gasesc influente de blues-rock, punk dar si un fundament teribil de solid de rock ’n’ roll.
 
What a Woman https://www.youtube.com/watch?v=XR0Aejc2BuI

Facebook: https://www.facebook.com/therockoutofficial/

Instagram: https://www.instagram.com/therockout_official/
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC-YHO8dqpcVzzqQqbl9hrtw

0 comentarii: