Candy Affair Party pe 7 aprilie in Control

Andrei Moroianu si Lux Noctis au placerea de a va invita joi, 7 aprilie, la Candy Affair Party, eveniment gazduit de binecunoscutul club alternativ, Control (Str. Academiei Nr.19, Bucuresti)! Invitatii speciali din cadrul petrecerii sunt Mona Mur & En Esch (DE) si proiectul bucurestean Tanz Ohne Musik, ce va promit o seara seducatoare!
    Candy Affair Party se doreste a fi altfel decat o simpla petrecere: va include 2 live acts, 2 DJs si un concurs cu premii in CD-uri si tricouri! De asemenea toti participantii se pot  indulci cu o varietate larga de bomboane oferite de organizatori.
    Doi artisti internationali de renume va vor incanta simturile auditive si vizuale pe tonalitati electro, post-punk si new wave, împletite cu vocea dramatica si pasionala a frumoasei Mona. Fanii Siouxsie Sioux, Lydia Lunch, Nico sau chiar  Marianne Faithfull cu siguranta nu trebuie sa rateze acest eveniment in premiera in Romania! In deschidere, Tanz Ohne Musik va incinge atmosfera pe ritmuri de minimal wave, experimental si industrial, iar proiectiile lui Vali Chincisan va vor introduce intr-o lume feerica, atemporala!
    Spectacolul va incepe la 22:00 fix, urmand sa se soldeze cu petrecerea propriu-zisa la 00:00, moment in care vom anunta si fericitii castigatori! Printre genurile muzicale prezente amintim post-punk, synthpop, electro, indie, new wave, darkwave, 80’s etc. Accesul publicului se face incepand cu ora 21:00.
    Biletele, in valoare de 25 lei, pot fi achizitionate direct de la locatie, in seara evenimentului.

0 comentarii: