Promotie bilete concert Zucchero

Programul „Promotia Saptamanii” aduce in atentia publicului consumator de concerte o noua reducere! Saptamana aceasta, este randul concertului cu Zucchero sa aiba reducere la pretul biletelor. Asadar, oricine cumpara un bilet din Categoria 1 (200 lei) sau din Categoria 2 (150 lei) va plati cu 15% mai putin!
Proiectul „Promotia Saptamanii” a fost initiat de catre Project Events si Biletoo.ro si se va intinde pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a doua saptamana in care se desfasoara acest proiect.

     Promotia de saptamana aceasta va avea loc intre 17 si 20 martie, adica de joi pana duminica. In cadrul acestei promotii vor fi puse la vanzare 500 bilete reduse cu 15%, impartite astfel: 250 bilete la Categoria 2 si 250 bilete la categoria 1.
     Oricine cumpara un bilet Categoria 1 (200 lei) sau Categoria 2 (150 lei) va plati mai putin cu 15%! Achizitionarea se poate face fie doar de la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (intrarea de langa McDonald’s), si online de pe www.biletoo.ro, cu plata prin card sau prin ramburs, cu livrarea biletelor la domiciliu!
     Preturile biletelor sunt urmatoarele:
100 lei – Categoria 3
150 lei (pret intreg) – Categoria 2 –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 127.5 lei
200 lei (pret intreg) – Categoria 1 –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 170 lei
250 lei – Categoria VIP

     Mai multe detalii despre concert si promotie puteti afla accesand www.projectevents.ro!
     Daca vrei sa afli mai multe despre concertele participante la ’’Promotia Saptamanii’’, inscrie-te pe www.projectevents.ro!
     ~~Concertul Zucchero este organizat de Project Events, va avea loc pe 21 iunie la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din turneul Zucchero Chocabeck World Tour 2011!~~

0 comentarii: