The Light Cinema prezinta Faithless concert de adio

FAITHLESS
Concertul de retragere

TRANSMISIE LIVE HD
In direct prin satelit de la Brixton O2, Londra
EXCLUSIV la The Light Cinema
Vineri 8 aprilie 00.30 (vineri spre sambata)

Dupa 15 ani incredibili care au inceput cu single-ul “Salva Mea”, Faithless – pionierii muzicii dance Rollo, Maxi Jazz si Sister Bliss – va incheia calatoria muzicala la Brixton O2, Londra, in data de 8 aprilie 2011.

Concertul va fi primul eveniment de muzica dance de acest gen, fiind transmis in direct prin satelit in cinematografe din Europa (In Romania, exclusive la THE LIGHT CINEMA, Liberty Center) – cu aceasta ocazie fanii Faithless din intreaga Europa vor avea sansa sa petreaca o ultima noapte cu trupa care a definit o epoca.

Concertul din Brixton va fi filmat folosind tehnologie HD de ultima generatie si va fi transmis in direct in cinematografe, acolo unde fanii Faithless vor putea sa se bucure de acest show in 5.1 surround si sa traiasca o experienta unica.

Avand un mare numar de piese printre care bine-cunoscutele Insomnia, God Is a DJ, We Come1, mai mult de 15 milioane albume vandute, Faithless este una dintre acele trupe rare care pot face Brixton O2 sa fie un loc la fel de intim ca si cluburile in care si-au lansat stilul inconfundabil.

Ultimul concert Faithless, la finalul turneului Passing The Baton, va avea loc la legendarul Brixton O2 Academy, Londra, vineri, 8 aprilie 2011. Aceasta aparitie va trece la nivelul urmator si va fi transmisa in direct in cinematografe din Anglia, Germania, Belgia, Luxemburg, Olanda, Norvegia, Estonia, Letonia si in Romania exclusiv la The Light Cinema, Liberty Center.

Cu 3 premii de platina pentru cel mai bun album, 6 albume UK Gold Certified incluzand “No Roots”, care a debutat in Anglia direct pe locul 1 si cel mai recent album “The Dance” (2010) care a atins locul 2, 6 single-uri care au ajuns in Top 10 si un catalog impresionat de remixuri si colaborari, Faithless a lasat o amprenta incontestabila in muzica dance.

 Anuntand despartirea, Maxi Jazz marturisea: “Am avut, alaturi de fanii nostri, cea mai incredibila, epica si impresionanta aventura, de-a lungul anilor si a zecilor de mii de kilometri.  Nu ne-am gandit niciodata ca o experienta atat de fericita, antrenanta si dinamica va dura atat de mult.”

Tarif: 80 lei/pers

Biletele s-au pus deja in vanzare!

0 comentarii: