Sera de lectura si teatru la Green Hours

Doamnelor, domnişoarelor,
domnilor, domnişorilor,

Un cadou oferit de Teatrul Luni şi Librăria Humanitas din Fundul Curţii: ora 18.00Spectacol de lectură din Jurnalul unei fete greu de mulţumit:
Jeni Acterian citită de actorul Toma Dănilă
Pentru că în clipa în care citeşti memorii, jurnale, te duci în viaţa altcuiva, împrumuţi o experienţă, în cazul acesta, împrumuţi o parte din starea de spirit pe care au trăit-o nebunii anilor '30.
De 8 martie, drept omagiu adus acestei zile, actorul Toma Dănilă a acceptat să împrumute experienţa lui Jeni Acterian, doar preţ de câteva fragmente.
Vă aşteptăm în UpperGreenLounge, salonul de la parterul clădirii din Calea Victoriei 120, de la ora 18.00. Evenimentul inaugurează serile de lectură organizate de librărie reunite sub numele de Read me more.
Intrarea este liberă (în limita locurilor disponibie).
Şi după ce v-aţi îndrăgostit de Jeni Acterian şi parfumul sepia al vremurilor interbelice, vă sugerăm să vizionaţi - dar să nu vă desparţiţi - de la ora 20.00, în undergroundul Teatrului LUNI de la Green Hours, spectacolul:
Breaking Up
de Michael Cristofer
cu: Alexandra Ioniţă, Cătălin Babliuc

„Când sexul e minunat, pasiunea e intensă şi iubirea puternică, e timpul pentru... despărţire.
...o piesă comică despre un subiect trist; doi oameni care se iubesc prea mult şi se înţeleg prea puţin; o poveste în care te recunoşti măcar o dată.“

Rezervări teatru: teatru@greenhours.ro / 0788.45.24.85, 0722.23.43.56
Rezervări seară de lectură: 0733.669.355

0 comentarii: