Life on Mars in Music Hall

SATURDAY NIGHT FEVER IN MUSIC HALL - Sambata, 12 martie, ora 22.00 cu trupa Life on Mars.
Music Hall, locul unde muzica de calitate va fi la ea acasă, este deschis 5 zile pe săptămână, de miercuri până duminică şi găzduieşte concerte de mare ţinută, fiind astfel principalul promotor al muzicii live de calitate.
O seară de sâmbătă nu poate fi decât una de party la Music Hall. Intitulată sugestiv „SATURDAY NIGHT FEVER”, seara de sâmbata gazduieşte concerte ale celor mai apreciate şi dorite trupe de cover-uri.
Sâmbătă, 12 martie, suportul muzical perfect pentru o atmosferă incendiară, soldată cu dans până în zori, va fi asigurat de Life on Mars, trupă specializată pe interpretări de cover-uri rock.
Înfiinţată în 2010 şi compusă din: Loredana Ciubotaru - vocals; Vlad Vedeş - chitară; Răzvan Grigorescu – chitară şi Nicu Avram - bass/backing vocals, talentaţi, energici, ambiţioşi şi spaţiali, sunt Life on Mars - un proiect muzical care-şi propune o muzică actuală, un rock modern cu influenţe brit.
Seara va fi deschisă de trupa EVERPLAY, formaţia rezidentă a clubului Music Hall, compusă din muzicieni cu experienţă, cu un playlist alcătuit din hiturile anilor “60 –”80.
Music Hall aduce un suflu nou în viaţa de noapte a Bucureştiului şi pune la dispoziţia publicului un spaţiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor şi amabil, venind astfel în întampinarea dorinţei fiecărui client de a se relaxa şi a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .
Preţul unui bilet va fi de 15 lei.
Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0736.941.655.
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfectă.

0 comentarii: