Robin and the Backstabbers in Music Hall

Duminică, 13 martie: Robin and the Backstabbers in Music Hall .

Music Hall şi Urban Bookings te invită duminică, 13 martie, în Music Hall la Backstabbin' March cu Robin and the Backstabbers.
În deschidere va cânta trupa Sketch.
Robin and the Backstabbers este o sursă instabilă, imprecisă şi imprevizibilă de zgomot, a cărei eficienţă variază în funcţie de factori necunoscuţi, care pot sau nu să includă preţul corzilor de chitară, al beţelor de tobă şi cel al promisiunilor nerespectate.
Aproximăm sunetul mic burgheziei în flăcări în timpul unui mic război civil la gradina zoologică, cu casa de bilete încă deschisă. "Mai mărunt n-aveţi?"
Componenţa: Andrei Robin Proca (voce, chitară), Vladimir Proca (tobe), Florin Vasile (chitară), Vlad Fenesan (bass)
Trupa a lansat cel de-al treilea single: "Soare cu Dinţi", care a intrat in topul Radio Guerrilla direct pe locul 1, unde se află şi în prezent.
 A obţinut Premiul Special al Juriului la Stufstock 2010. „Vânatoare Regală” şi „Iguana făcătoare de minuni” sunt primele două singleuri şi au fost, de asemenea, pe locul 1 la Radio Guerrilla.
Până acum au cântat în Galaţi, Cluj, Iaşi, Curtea de Argeş, Vama Veche.
Au mai prestat voiniceşte în deschidere la The Whitest Boy Alive în cadrul Festivalului Liveland din Bucureşti. Tot în deschidere şi pentru Obits (SUA) în Club Control.
Pe Last FM se poate descărca Soare cu Dinţi, căci, de pe Soundcloud a fost epuizat downloadul de 100 piese în mai puţin de o săptămână.
În deschiderea serii, vor cânta Sketch, o trupă tânără de alternative/ garage rock, formată la începuturile anului 2010.
Prima lor apariţie a fost la concursul The Global Battle of the Bands- Romania, iar a doua, pe 2 decembrie, în deschiderea concertului The MOOoD.
Sketch sunt : Radu Dorobanţu – tobe; Mircea Steriu - chitară; Daniel Antohi - voce, chitară; Alexandru Sasu - bas
Băieţii au înregistrat deja 2 piese (www.myspace.com/sketchbnd ) şi intră în scena muzicală cu un elan promiţător.
Music Hall, promotor al muzicii de calitate şi al trupelor tinere talentate, pune la dispoziţia publicului un spaţiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor şi amabil, Music Hall vine în întampinarea dorinţei fiecărui client de a se relaxa şi a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare.
Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0736.941.655.
Spectacolul va începe la ora 20:30, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfecta.

0 comentarii: