The Light Cinema te trimite in vacanta

Vino cu cardul de fidelitate la The Light Cinema in perioada 25 martie – 17 aprilie, cumpara produse si bilete la film in valoare totala de min 60 LEI pe un singur bon fiscal, participa la Tombola de Paste si poti castiga o multime de premii:
 -      o vacanta de 3 nopti pentru 2 pers la Roma in perioada 17-20 iunie 2011
-      o vacanta de 3 nopti pentru 2 pers la Milano in perioada 11-14 iunie 2011
-      100 invitatii duble la vizionarea speciala de Paste a comediei de animatie: Rio 3D
-      alte 200 premii: Pokeni, rucsaci, genti, suporturi CD, sticle speciale, fise Skiller


Cardul de fidelitate se poate emite pe loc si castigi din start puncte in valoare de 10 LEI!

La promotie participa toate produsele oferite spre vanzare la The Light Cinema si The Light Bar: bauturi, snacks-uri, filme in toate variantele de prezentare: 2D/3D, transmisii LIVE, jocuri Skiller etc
 
Conditii Participanti:
-      sa aiba varsta minima de 18 ani
-      sa fie posesori de Card de Fidelitate The Light Cinema
-      sa cumpere produse si bilete film in valoare de minim 60 LEI pe un singur bon fiscal. Bonurile fiscale nu se cumuleaza!
-       sa completeze corect si integral talonul de tombola. Nu sunt validate taloanele care nu sunt completate corect si integral!
-      sa depuna talonul completat in urna special amenajata in incinta cinematografului.

Participantii trebuie sa pastreze bonul/bonurile fiscal/e care atesta cumparaturile efectuate pentru validarea premiului in cazul in care devin castigatori!

Castigatorii Campaniei:
In data de 18 aprilie se vor extrage 300 taloane castigatoare astfel:
-      200 taloane castigatoare a cate unui premiu surpriza (Pokeni, rucsaci, genti, suporturi CD, sticle speciale Coca-Cola, fise Skiller)
-      100 taloane castigatoare a cate unei invitatii duble la vizionarea speciala de Paste a comediei de animatie: Rio 3D, in data de 21 aprilie ora 20.00.
-      Dintre aceste 100 taloane castigatoare la vizionarea Rio 3D - vor fi selectati CEI 2 MARI CASTIGATORI ai celor 2 vacante la Roma si Milano.
-      Numele marilor castigatori vor fi afisate pe ecranul de cinema la sfarsitul vizionarii filmului RIO 3D in data de 21 aprilie.

Pentru validarea tuturor premiilor toti castigatorii trebuie sa prezinte un act de identitate, cardul de fidelitate si bonul fiscal aferent talonului de tombola castigator.


Regulamentul Oficial
Este disponibil in mod gratuit oricarui participant la aceasta Campanie. Se gaseste la casele de bilete The Light Cinema, aici precum si aici.

Prin participarea la aceasta Campanie, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze tuturor prevederilor, termenilor si conditiilor Regulament Oficial.

Mai multe taloane completate la The Light Cinema in perioada 25 MARTIE – 17 APRILIE 2011 inseamna mai multe sanse de castig.


Descopera placerea de a merge la cinema!
Vezi filme, traieste la maxim actiunea, relaxeaza-te, razi din toata inima
Traieste experienta adevarata!
The Light Cinema Liberty Center! Step into the light!

0 comentarii: