Compact concerteaza in Music Hall

Vineri, 11 martie: COMPACT cântă in Music Hall.

Cel mai noul club de live din peisajul bucureştean, Music Hall, locul unde sunetul de calitate este la el acasă, vă invită să încheiaţi intre prieteni săptămâna cu o seară senzaţională, în compania uneia dintre cele mai cunoscute şi iubite trupe, formaţie ale cărei melodii este imposibil să nu-ţi trezească cele mai frumoase amintiri.
„Compact continuă, evident! ... Avem prieteni mulţi care ne aşteaptă în toată ţara şi abia aşteptăm să-i întâlnim pe fanii noştri din Bucureşti unde n-am mai ajuns cam de multă vreme. Veniţi cât mai mulţi pentru un concert între prieteni în Music Hall” – spune Paul Ciuci, leaderul trupei.
COMPACT înseamnă: Paul Ciuci (chitară, voce), Aurel "Leluţ" Vasilescu (tobe), Adrian Kiselef (clape) şi Adrian "Coco" Tinca (chitară bas).
Seara va fi deschisă de trupa EVERPLAY, formaţia rezidentă a clubului Music Hall, compusă din muzicieni cu experienţă, având un playlist alcătuit din muzica anilor “60 –”80..
Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou în viaţa de noapte a Bucureştiului şi pune la dispoziţia publicului un spaţiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor şi amabil, Music Hall vine în întampinarea dorinţei fiecărui client de a se relaxa şi a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .
Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0736.941.655.
Spectacolul va începe la ora 22:00, iar preţul unui bilet va fi de 30 lei
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfecta.

0 comentarii: