Akua Naru si The Digflo Band revin in Romania cu 2 concerte

Dupa un succes extraordinar la Cluj, in fata unui public de peste 1300 de oameni, Akua Naru & The Digflo Band revin in Romania unde vor sustine doua concerte :  vineri, 14 iunie, la Timisoara in SETUP Venue si marti, 18 iunie, la Bucuresti  in clubul The Silver Church.

Va prezentam un schimb de experienta intre poezie si muzica, un circuit ritmat, care va va indemna sa reactionati, daca nu spiritual, macar fizic, un concert  inedit prin formula intima si interactiva pe care au gasit-o de a se prezenta in fata publicului.

Poezia nu cunoaste limite, la fel ca in muzica, limbajul isi schimba structura de la un timp la altul, iar in timpul contemporan, pe care il impartasim, versul liber se distinge din tot amalgamul de limbaj metaforic.

Akua Naru si trupa sa creeaza o atmosfera similara cu cea a unei scene de teatru, doar ca spectacolul pe care il propun urmareste un flux emotional, in care sunt antrenati si spectatorii, a caror dispozitie va fi schimbata in bine, prin prezenta ritmului de jazz si a poeziei.

Concertul din Bucuresti va fi deschis de Norzeatic & Avant'n'Gard, iar cel din Timisoara de Norzeatic Live Band. Norzeatic unul dintre pionierii hip-hop-ului romanesc si al muzicii electronice autohtone va conduce publicul spre starea emotionala si incarcatura poetica a muzicii interpretate de Akua Naru.
Partenerul media al evenimentului este Radio Guerrilla.

Pentru ambele concerte  se pun în vânzare la presale un număr limitat de bilete la preţul de 30 de ron( Timisoara) si respectiv 35 Ron ( Bucuresti).

Tichetele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro si www.myticket.ro, sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti) şi  magazinele Diverta.

Detalii legate de accesul la concert, informaţii referitoare la rezervări şi bilete se găsesc la locaţie.
 Akua Naru si-a inceput proiectul in New Haven, USA si l-a dus pana in Germania, mai exact Koln, orasul pe care l-a ales dupa ce a trecut prin Philadelphia, China si Ghana, locuri care i-au conturat perspectiva asupra muzicii. Începand sa  scrie și sa cante rime de tânără, Akua Naru  a inceput sa isi slefuiasca vocea înca din primii ani, dezvaluind mai târziu a fi un mare talent pentru lirism profund și spectacole muzicale extraordinare.

Aqua Naru & The Digflo Band inseamna:
Vocal– Akua Naru
Tobe– Christian Nink
Bass – Alex Roenz
Chitara – Leif Braeutigam
Clape– Sebastian Scobel
Saxofon/Flute – Julian Ritter
TURNTABLES – DJ Rafael Baska

0 comentarii: