Patricia Kaas, sexy pe coperta unei reviste din Bulgaria!



Patricia Kaas este protagonista unui pictorial realizat pentru o revista din Bulgaria! Pentru sedinta foto artista a adoptat o tinuta sexy de culoare neagra, care ii pune in valoare corpul... dar mai ales picioarele. Revista pe a carei coperta apare cantareata va iesi pe piata in luna iunie!
 
Patricia Kaas este cunoscuta pentru frumusetea picioarelor sale, despre care se spune ca ar putea ocupa unul dintre primele locuri intr-un clasament al "celor mai frumoase picioare din lume". Aproape la fiecare show aceasta isi etaleaza picioarele halucinant de sexy care duc in extaz, la unison, atat barbatii cat si femeile din sala.
 
Pictorialul din revista „Eva” promoveaza un concert ce va avea loc in Bulgaria chiar cu doua zile inainte ca artista sa concerteze la Bucuresti, in cadrul turneului „Kaas Chante Piaf”!
 
Concertul de la Bucuresti va avea loc la Sala Palatului pe 23 iunie si va fi un tribut in stil propriu, adus de catre artista legendarei Edith Piaf. Patricia Kass va urca pe scena Salii Palatului din Bucuresti pentru a canta live in fata fanilor romani melodii precum: „Non, Je Ne Regrette Rien”, „Paris”, „Padam, Padam”, „Milord” si multe altele.
 
Pentru concertul din Bucuresti, preturile biletelor sunt urmatoarele:
-       350 lei (categoria  VIP)
-       300 lei (categoria 1)
-       250 lei (categoria 2)
-       200 lei (categoria 3)
-       150 lei (categoria 4)
-       100 lei (categoria 5)  
 
Pentru toti cei care doresc sa o asculte live pe Patricia Kaas biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Domo, Vodafone, Orange, Germanos, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro si EVENTIM.ro.
 
~~Concertul „PATRICIA KAAS - Kaas Chante Piaf” va avea loc pe 23 iunie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events.~~
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

0 comentarii: