Concert Andrea Bocelli: Reguli de access si recomandari



Sambata, pe 25 mai 2013 va urca pentru prima oara pe o scena in aer liber din Romania cel mai iubit tenor din lume! Andrea Bocelli va concerta la Romexpo Bucuresti alaturi de invitatii sai speciali: soprana Angela Gheorghiu, soprana Paola Sanguinetti, Dirijorul Marcello Rota, grupul DIV4S, grupul CARisMA, Orchestra Nationala Radio, Corul Radio si Cezar Ouatu.

ACCES: Accesul la spectacol se va face pe baza baza biletului intact si valid (ce trebuie pastrat pe toata durata evenimentului), incepand cu ora 18.00. Concertul va incepe in jurul orei 20.00.

Cum ajungi la Romexpo si cum intri la eveniment?
La Romexpo se poate ajunge cu urmatoarele mijloace de transport:
- tramvai: 41 si 42;
- linii RATB: 105, 148, 149, 261, 304, 330, 331, 361;
- metrou: Statia Aviatorilor;
- accesul la spectacol se face din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare C. Exista o singura poarta de acces;
- copiii sub 7 ani au acces gratuit.

ESTE INTERZIS: accesul cu mancare, bautura, aparate foto sau aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cutite, arme, artificii, scaune, lanturi, umbrele, animale de companie. De asemenea, spectatorii sunt rugati sa nu vina la concert cu bagaje, rucsacuri sau alte obiecte voluminoase. Avand in vedere ca este un eveniment in aer liber, in caz de ploaie spectatorilor le este recomandat sa-si aduca pelerine de ploaie, accesul cu umbrele nefiind permis.

PAZA SI SECURITATE: Participantii la eveniment sunt obligati sa se supuna controlului corporal.

FACILITATI: Food & Drinks: locatia dispune de numeroase baruri
Nota: toate produsele vor fi comercializate doar in baza unor jetoane valorice, ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate in locatie.

BILETE: Ultimele bilete la concert se pot gasi azi in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria, Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro si andreabocelli.com/ticket. Vanzarea online se incheie vineri la ora 18.00. Pentru a le inlesni fanilor accesul la spectacol, sambata incepand cu ora 10:00 se va deschide  un punct de vanzare de bilete si la Romexpo la intrarea in parcarea C (Bd. Expozitiei)!

Alte informatii si eventualele modificari se pot gasi pe www.projectevents.ro.

Andrea Bocelli, „legenda noului mileniu” va ajunge in premiera la Bucuresti pe 25 mai 2013 pentru a-i incanta pe romani cu piese precum „Time To Say Goodbye”, „Con te Partiro”, „Vivo Per Lei”, „Besame Mucho” sau „Nessun Dorma”.     

~~Concertul „ANDREA BOCELLI” va avea loc in aer liber pe 25 mai 2013 la Romexpo Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei. Organizatori: Project Events, European Event Service, Pentagon Music Management.~~

www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro

0 comentarii: