Concert Astero in Underworld Club - 31 mai

Vineri, 31 mai ne revedem alaturi de oameni dragi la ultimul concert Astero pe acest sezon, in capitala.
Acesta va avea loc in clubul Underworld, vineri, 31 mai, de la ora 22.00Veţi asculta atat piese de pe noul album cat si piese cantate in premiera.

In deschidere, i-am invitat alaturi de noi pe
"The Eyes Have It" ,o trupă din noul val de alternative, cu influenţe din metalcore, post-hardcore şi nu metal. Muzica lor este o combinaţie de pasaje agresive şi melodice, de riffuri cu refrene puternice şi versuri personale.
Mai multe despre ei aici:

Youtube http://www.youtube.com/TEHIOfficial
Facebook https://www.facebook.com/tehi.band

Accesul la concert se face pe baza de bilete. Acestea se gasesc la intrarea in club, in seara evenimentului, la pretul de 10 Ron.
 
Astero este o combinţie proaspata, originala si melodioasa de rock alternativ, cu influenţe nu-metal, stoner si post-grunge.
De-a lungul timpului am concertat alaturi de Alternosfera, OCS, Luna Amara  si am participat la diferite festivaluri nationale de profil precum Bucovina Rock Castle, etc.
Ne-am  format prin 2008-2009, fara a sti prea bine ce vrem sa facem, ce vrem sa cantam si unde vrem sa ajungem, ca orice alta trupa noua. Toate astea au venit in timp. Ne-am  schimbat si reinventat de cate ori a fost nevoie pana  am gasit formula castigatoare: Florin la voce, Claudiu la tobe, Alex la bas si Vlad la chitara.
Toata existenta noastra ca si trupa a fost  marcata de o fraza, care e considerata acum de mai toata lumea ca fiind un motto al trupei: "ne place sa cantam, ne place ce cantam si ne place cand si altora le place ce cantam".
Pe 25 aprilie am lansat un  videoclip pentru primul single "Cuvintele tac" de pe noul album intitulat "Circles" ce urmeaza a fi lansat in toamna.
Puteti urmari videoclipul aici =>>
http://www.youtube.com/watch?v=JRtxmHMVzTQ&feature=youtu.behttp://www.youtube.com/watch?v=JRtxmHMVzTQ&feature=youtu.be

Pana acum am mai lansat albumul  “Voi, noi si maimutele” si EP -ul
 “ Visele nu mai ajung” .

Astero a vizitat recent redacția InfoMusic, unde am vorbit despre realizarea videoclipului, viitoarele single-uri, posibile colaborări, poveștile care au inspirat piesele noului album, dar și despre trupa în formula actuală cu bune și cu rele.Interviul il puteti urmari aici :
http://www.infomusic.ro/interviu/astero-videoclip-cuvinte-tac-noua-formula/
linkuri utile:http://www.astero.ro   
https://www.facebook.com/pages/Astero/

0 comentarii: