Love of My Life hosted by Misu Foarfeca

Love of my life Hosted by Mişu Foarfecă * provoked by Grolsch
Love of my life | Hosted by Mișu Foarfecă e un omagiu adus muzicii hip-hop.
Chimie
Vali Umbra si Power pe Vinil
gAZAH
Shadowbox
DJ Albu
Aforic
Flou Rege


► Intrarea liberă!



VALI UMBRĂ și POWER PE VINIL (Subcarpați)
Vali Umbră este un MC care nu demult s-a alăturat proiectului Subcarpați. Recent, Vali și-a suflecat cu hărnicie mânecile și s-a apucat să lucreze și la un material solo.

Power Pe Vinil este perechea de mâini din spatele platanelor din concertele Subcarpați, iar pe VJ Andri îl știți cu degetele pe butoane la laptop, proiectând visualuri cu elemente folclorice românești.
www.subcarpati.com

gAZAh (Paranoia 13) este un producător din Constanța axat e hip-hop, trip-hop și experimental, care a colaborat pe parcursul timpului cu numeroși MC și a realizat astfel coloana sonoră de la poveștile pe care aceștia le spun pe albumele lor. gAZAh a scos în în 2008 ”Human Form - Incapable of Error”, în 2012 EP-ul ”John Connor” iar în 2013 ”Human Form - 6.00 PM”
https://www.facebook.com/gazah.oficial

SHADOWBOX s-a format în 2010, când Mihai Iordache (Protest Urban), Silviu Badea (Montgomery Clunk/ Contorsionist), Răzvan Ristea (Luna Amară) și Rareș Bartoș (Narkoma și Deviant) s-au întâlnit și s-au gândit că le stă mult prea bine împreună. Rapperul Chimie (Specii) s-a alăturat în 2012, iar ulterior trupa l-a cooptat și pe Codin Orășeanu (Low Freq), care e răspunzător de partea atmosferică a instrumentalelor (synth-uri, beaturi și fx-uri).
https://www.facebook.com/shadowboxbandrap

DJ Al*bu este un producător de hip-hop cu influențe extinse spre trip-hop, care a colaborat pe rând cu mai mulți MC din țară, iar unele din beaturile lui total molipsitoare se regăsesc pe
www.soundcloud.com/djalbu

CHIMIE este autorul albumelor Mambo Siria și De La Zei La Cimpanzei și unul din elementele Specii, cunoscut pentru lirica sa plină de simbolistică și mesajele profunde și personale.
https://www.facebook.com/chimie.oficial?fref=ts
http://www.bananasociety.ro/chimie-misu-foarfeca/

FLOU REGE a prins conturul pe care îl are astăzi copilărind prin Fălticeni. Este un MC care aspiră multă informație și e interesat de orice a însemnat groundbreaking – chit că era vorba de istorie, literatură, fizică, filosofie sau artă, curiozitate care se răsfrânge pregnant în versurile sale.
https://www.facebook.com/FlouRegeOficial?fref=ts
http://www.bananasociety.ro/flou-rege/

AFORIC face parte din pepiniera de artiști "Constangeles", în sensul că are două pedigree-uri de underground: cel din Constanța, unde a crescut, și cel din București, unde s-a maturizat. Anul trecut a lansat ”Preludiul lu` Teleagă”, iar acum ceva săptămâni a prezentat o seară de freestyle cu nume grele din hip-hop-ul românesc.
https://www.facebook.com/pages/AFO/214485801989456?fref=ts


** poster design by Koma Studio (https://www.facebook.com/komastudio?fref=ts)

!!! Accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis. !!!
 

0 comentarii: