The Hyde Club concerteaza in Surubelnita Club



Formatia rock bucuresteana The Hyde Club va concerta sambata, 18 mai, dupa ora 21, in Club Surubelnita (Calea Mosilor, 100 – zona Rosetti). Trupa va interpreta melodiile de pe EP-ul de debut, Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow, dar si piese noi. Nu rata o portie de rock'n'roll live, captivant si energic!
 
Intrare: 10 lei
Facebook event: http://www.facebook.com/events/546105508761688
 
The Hyde Club s-a format in toamna lui 2011, cand trei muzicieni foarte talentati s-au intalnit cu doi corporatisti incapatanati si au inteles ca se afla intr-un moment plin de oportunitati. Astfel, in mai putin de doua repetitii, aveau gata prima lor compozitie, care vorbea exact despre aceasta perioada: Bye-Bye Youth.
 
Pentru cei cinci membri (Dragos Popescu – voce, Andrei Marinescu – lead chitara, Vlad Marinescu – chitara/backing vocals, Matei Alecu – tobe, George Fratica – bass) a urmat o perioada intensa de compozitie si repetitii, iar in aprilie 2012 erau deja in studio pentru a inregistra primele lor 6 piese.
 
Acestea au fost reunite intr-un EP cu titlul Some Borrowed, Some Stolen, Some Songs for Tomorrow si masterizate in Marea Britanie, la Reveal Sound, de catre Neil Pickles, cel ce a mai lucrat cu Fun Lovin’ Criminals, M83 sau Urma. EP-ul poate fi ascultat in intregime pe pagina de Bandcamp a trupei: http://thehydeclub.bandcamp.com/
 
La sfarsitul inregistrarilor, artistii au sesizat ca inca nu aveau un nume pentru proiect, deoarece toate la care se gandisera erau deja date. The Hyde Club a fost o alegere salvatoare! Plin de simboluri, The Hyde Club este un caleidoscop al sperantelor, temerilor si trairilor de zi cu zi, al spatiilor largi dar si al colturilor intunecate.
 
Melodiile The Hyde Club sunt pline de un optimism asumat, cantate direct si energic.
Greu de incadrat, stilul abordat este influentat de brit-ul anilor ‘90, indie-ul anilor 2000 si punk-ul vesnic tanar.
 
In 2013, cei cinci The Hyde Club au in plan inregistrari si concerte, care sa transmita mesajul muzicii lor:
“Syncronize our bodies,
Minds and our souls,
Unify our voices,
Let’s rock'n'roll”
 
The Hyde Club:  Bandcamp   Soundcloud   Facebook

0 comentarii: