Legends Tribute continua in Hard Rock Cafe

Daca nu ati avut sansa sa luati parte la un impresionant show QUEEN sau la un electrizant concert cu TINA TURNER, nu trebuie sa ratati experienta Legends Tribute in Concert, de la Hard Rock Cafe.
 
Seria de evenimente continua cu alte doua concerte ce vor aduce temperatura din Hard Rock Cafe la cote incediare: Taste of TINA si A Vision of QUEEN sunt cele  doua spectacole tribut, apreciate in intreaga lume, care vor ajunge la toamna in premiera la Bucuresti.
 
Pe 18 octombrie fiti pregatiti pentru cel mai dinamic show la care ati luat parte, pentru ca TASTE OF TINA e o provocare rock’n’roll,  de la prima la ultima piesa. Veti asculta si veti dansa pe hituri emblematice precum: “Simply the Best”, “Proud Mary”, “Shake A Tail Feather,” “Private Dancer” sau “Nut-Bush”.
 
Iar pe 15 noiembrie indragitul Joseph Lee Jackson, cel mai autentic imitator al lui Freddie Mercury va aduce pe scena din Hard Rock Cafe experienta completa a uni show QUEEN, din care nu vor lipsi slagare precum: “We Are The Champions”, “Somebody To Love”,  “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free” sau „The Show Must Go On.” Solistul, ce incarneaza perfect spiritul scanteietor si carisma inconfundabila a lui Mercury, este primul artist tribut ce a sustinut, in primavara acestui an, doua spectacole consecutive cu casa inchisa la Hard Rock Cafe.
 
Pentru seria de spectacole Legends Tribute In Concert @ Hard Rock Cafe se pun in vanzare atat bilete individuale cat si abonamente valabile pentru cele doua reprezentatii.
 
A Vision Of QUEEN
VIP - 150 lei (
poster, intalnire & poza* cu artistul) 

Categoria I - 90 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II - 70 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III - 50 lei  (fara loc)
 
Taste of TINA
VIP - 120 lei (
poster, intalnire & poza* cu artistul) 

Categoria I - 80 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II - 60 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III - 40 lei (fara loc)

ABONAMENTE :
VIP - 250 lei (
poster, intalnire & poza* cu artistul) 
Categoria I - 150 lei (loc la masa, in fata scenei)

Categoria II - 120 lei (loc la masa, in sala)
Categoria III - 70 lei  (fara loc)
 
Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Cinema Patria, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si in Hard Rock Cafe. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.rowww.bilete.ro.
 
 
Pentru toate categoriile de bilete si abonamente rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.
 
* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto

0 comentarii: