Clubbing 14

In primul rand ma vad nevoit sa tin o mica explicatie deoarece am fost intrebat si de ce aleg doar anumite evenimente pentru a-le prezenta : ei bine prezint evenimentele Dj-ilor care imi plac mie, pe care ii consider buni din punct de vedere muzical, pe care ii consider creativi si care merita toata atentie pentru ceea ce fac ei.
NU fac asta pentru a castiga ceva si nici NU VREAU vreun castig de niciun fel ci pur si simplu o fac pentru ca asa vreau eu. Sper ca am fost clar. Asa ca hay sa vedem ce iti recomand saptamana asta :


Petrecerile incep de miercuri si asta evident in Expirat unde ii ai pe Greeg (ProFM Dance), The Model (Gigolo Records) si pe Marika (FWD Agency) in the mix.
Iar in "Other Side" le ai deja pe cele ce au creat cel mai celebru cuplu de back2back Djanes din Romania si anume pe Miss Dj Mara (FWD Agency/Cromozomi/Amun) si pe Narcissa (FWD Agency).


Tot miercuri 15 octombrie Silver Club iti propune un party after-hours cu Livio (Monochrome / FWD Agency) si Heyos la platane.
Iar joi 16 octombrie acelasi club iti aduce in the mix si in the vibe un trio ce te va zgudui cu cele mai interesante beat-uri posibile si anume Faster (FWD Agency), Alin Prada (Cromozomi) si Fady (FWD Agency).


Joi, 16 octombrie, Citrus Club iti propune un nou party de exceptie.
La platane se vor afla Alin Prada (Cromozomi) (rezident) dar si Miss Dj Mara (FWD Agency / Cromozomi / Amun) si Dana Nicula (OneFM).
Intrarea 20 lei iar party-ul incepe la orele 22:00.


Iar pentru ca este octombrie atunci este si TMBASE!
De joi 16 si pana sambata 18 octombrie ai parte la Timisoara, in fostele Hale Fructia, de o noua editie a celui mai important festival de muzica urbana din Romania.
Line Up:
PNal (TMBase), Sensorship (TMBase), Urban Experience (TMBase), Dr. Dan (TMBase), Dudu (anonimTM), Leizaboy (anonimTM), Kojok (Kojokstan Troopers), Rapala (Kojokstan Troopers) , Blanilla (Cluj-Napoca) , Down (Cluj-Napoca), Dex (Rage.ro, Brasov), Whiteroly (Deva) , WakaX (TMBase) , Makunouchi Bento (TMBase), R-Tur (Sibiu), Readymate (Sibiu), Acqzuel (Cluj-Napoca), KillahVjs, Spuchi, U8.
Iar mai multe detalii ai aici.


Vineri 17 octombrie Nights.ro si Love Events iti prezinta after-hours @ Posh Club.
In prima camera se vor afla cele trei "muschetare" de la FWD Agency : Miss Dj Mara, Narcissa si Margo plus invitata speciala Dana Nicula (OneFM).
Iar in camera 2 Altceva Music prezinta Sister Candy in the mix.
So be there deoarece se anunta o Ladies Night plina de muzici interesante.

Party si ne vedem pe unde pe la unul din aceste evenimente!

0 comentarii: