Cu Gheorghe si Mihaiu la Guerrilla

Luni, 16 martie 2009, Radio Guerrilla va difuza prima editie a noii emisiuni “cu Gheorghe si Mihaiu”, realizata de…Andrei Gheorghe si Liviu Mihaiu, in fiecare zi, de luni pana joi, de la 13.00, culmea, la 14.00.

Intr-una din zilele ce au urmat momentului in care Liviu Mihaiu si-a luat in primire bereta de comandant Radio Guerrilla, un membru al comandoului a aruncat, din senin, in aerul camerei unde fumeaza viciosii Radio Guerrilla, urmatoarea intrebare, nefireasca de altfel: cum ar suna “Asta la revista presei, nene!” cu Andrei Gheorghe la microfon? Da’ de ce cu Andrei Gheorghe? Uite asa. Pai….Bine, da’ cum ar suna un “13-14 cu Andrei” cu… Liviu Mihaiu? Da’ de ce cu Liviu Mihaiu? Uite asa. Exercitiul de imaginatie, deloc productiv, a durat foarte putin, Liviu Mihaiu, prezent fiind la dezbatere, rezolvand dilema, prin lansarea alteia: Auziti, da’ cum ar fi sa facem o emisiune impreuna? Cele doua secunde de liniste mormantala, au fost urmate de o serie de pareri care mai de care mai pro, care mai de care mai contra. Apelat imediat, Gheorghe a raspuns cu un “mda” hotarat la propunerea lui Mihaiu. N-avea cum sa nu fie putzin flegmatzic…;) Cum orice lucru creativ se naste dintr-o controversa sau dintr-un dezechilibru, noua emisiune nascuta in fumoarul Radio Guerrilla a pornit cu dreptul in viata. Cei doi au renuntat repede la a-i cauta un nume, deoarece acesta ar pali in comparatie cu…numele realizatorilor, asa cum lipsit de modestie, a afirmat unul dintre cei doi realizatori. Asadar, cand nimeni nu se astepta, Radio Guerrilla arunca o noua emisiune in lupta, “cu Gheorghe si Mihaiu”, in care vor fi spuse lucrurile la care te astepti mai putin, pe rand sau deodata, de catre cele doua cunoscute personaje ale FM-ului si nu numai. Salutare natiune? Mai vedem…;)

Si pentru ca prima diferenta de opinie intre cei doi realizatori a aparut deja, Gheorghe si Mihaiu iti propun sa iei parte la disputa lor in jurul a doua piese muzicale, pe www.radioguerrilla.ro/razboiulstelelor. Voteaza si, asa cum Liviu Mihaiu te-a obisnuit deja, poti adauga un KIL DE CARTE bibliotecii tale!

Viva la Revolution si urechile pe radio!

0 comentarii: