Vineri 13 martie are loc Eclipsa!

Vineri 13 martie lumea pe care o cunosti se va schimba total datorita...Eclipsei!
Ora 19:00 inseamna inceputul unei noi lumi...o lume in care o adolescenta se va putea indragosti de un vampir....pentru a treia oara!?

Mai pasional, mai tulburător, mai captivant: noul volum din seria Amurg de Stephenie Meyer, în librării din 13 martie !

După succesul extraordinar al primelor două cărţi din seria scrisă de Stephenie Meyer, Amurg şi Lună nouă, Editura RAO vă aduce în luna martie un nou titlu:
ECLIPSA
UN FENOMEN DE PIAŢĂ CARE A MOBILIZAT TOŢI ADOLESCENŢII !

Primele două volume din serie s-au vândut până acum în peste 50.000 de exemplare!
În weekendul de lansare, filmul a înregistrat nu mai puţin de 11.400 de spectatori.
Este, în acest moment, cel mai răspândit fenomen în rândul tinerilor. Dana Musceleanu, redactor-şef al revistei Popcorn România, confirmă : « A început nebunia! Parte din cititorii mei vor să fie ori vampiri, ori să aibă un iubit din această categorie ! »
Romanul ECLIPSA va fi lansat în toate librăriile din ţară pe 13 martie, la ora 19.00. Vă aşteptăm să fiţi primii care află continuarea poveştii de dragoste dintre o adolescentă şi un vampir!

ECLIPSA, de Stephenie Meyer
Între dragoste şi prietenie, tu ce ai alege?
Aventurile muritoarei Bella şi ale vampirului Edward continuă în romanul ECLIPSA. Prietenia fetei cu Jack, care se întâmplă să fie vârcolac, nu este deloc pe placul lui Edward, însă Bella e în primejdie, iar asta îi va apropia pe Edward şi pe Jack şi va duce chiar la o alianţă între vampiri şi vârcolaci. Bella suferă neputând răspunde iubirii lui Jack, dar trebuie să-şi urmeze pasiunea – să fie împreună cu Edward oricât de mare ar fi preţul pe care trebuie să-l plătească. Pentru asta însă trebuie să rupă legăturile cu lumea oamenilor, pas pentru care nu este încă pregătită. Zbuciumul din inima Bellei, iubirea nemărginită a lui Edward şi umanitatea vârcolacului învolburează de pasiune acest roman în care nu întâmplător personajele se regăsesc în trăirile eroilor din La răscruce de vânturi.

SERIA AMURG, de Stephenie Meyer
- cele mai recente date de vânzări (februarie 2009) arată că seria s-a vândut în peste 42 de milioane de exemplare în toata lumea ;
- în Statele Unite, volumul Amurg s-a vândut în peste 13 milioane de exemplare
potrivit USA Today, de la sfârşitul lui noiembrie 2008 una din cinci cărţi cumpărate în Statele Unite a fost scrisă de Stephenie Meyer;
- fanii seriei au creat peste 100 de site-uri ;
- cărţile au fost traduse în 37 de limbi (printre care vietnameză şi chineză);
- romanele lui Stephenie Meyer au obţinut atât recunoaşterea publicului, cât şi pe cea a criticii: 30 de săptămâni pe locul 1 în topul New York Times Bestselling Series, 75 de săptămâni pe lista USA Today, 5 săptămâni pe primul loc în lista NYT, recomandarea New York Times Editor’s Choice, „Cea mai bună carte a anului” – Publishers Weekly, „Cea mai bună carte a deceniului” – Amazon, prezentă în Top 10 al cărţilor pentru tineri realizat de Booklist

Motive pentru a nu fi prezenti la ECLIPSA editurii Rao? Niciunul asa ca te astept sa ne vedem la lansare.

ECLIPSA – ÎN TOATE LIBRĂRIILE DIN 13 MARTIE, ORA 19.00!
TRADUCĂTORI: Laura Frunză şi Mihaela Frunză
FORMAT: Biblioteca RAO
NR. PAGINI: 630
PREŢ: 49,99 RON

Parteneri media: MTV, ProFM's Cool si ProFM Campus.

0 comentarii: