Strada de chill

Pentru ca atunci cand pleci de la birou dupa o zi grea de munca ai nevoie de relaxare m-am gandit sa-ti prezint o strada ce in ultima vreme a devenit nu doar o strada a evenimentelor libere si frumoase ci si o strada a relaxarii.
Este vorba despre strada Arthur Verona.
Prima locatie de chill, in ordinea deschiderii, am descoperit-o intr-o amiaza cand cautam un loc unde sa stau tolanit si calm.
Si am gasit aceasta locatie la numarul 19 acolo unde zilnic intre 12-24 este deschisa Gradina OAR.

Ca plusuri locatia iti ofera intimitate (dupa cum se poate vedea si in poza de mai sus), umbra, racoare, wi-fi si o muzica chill ce se aude in surdina in boxe.
Ca minusuri ar fi preturile se situaza undeva destul de sus (apa plata 6 lei, sucul 7 lei, berea 10 lei) si serviciul relativ defectuos al chelnerilor (am vazut doar 1 care mi-a aruncat o privire arogant suparata pentru ca am stat la masa 2 ore consumand doar un suc si o apa).
O recomandare insa buna pentru ruperea de dementza orasului ce se afla la doar cativa pasi departare este si recent deschisa Cafe Verona aflata la numarul 13 pe aceeasi strada Arthur Verona.

Un loc care imbina dichisul librariei Carturesti cu boemia strazii pe care se afla.
O locatie mult mai mare decat Gradina OAR, mult mai primitoare si care iti poate oferi ceea ce de mult cautai dar nu stiai unde sa gasesti: ambientala recuperare a simturilor relaxate.
Preturile sunt mult mai "primitoare" (apa 6 lei, berea draught 5 lei, berea sticla 6 lei) iar oferta este mult mai variata incluzand si varii sortimente de vinuri si cocktailuri alcoolice si non-alcoolice.
Programul cafenelei este 18-24 zilnic iar ospatarii te vor primi mereu cu reverenta si bun simt indiferent de ceea ce consumi sau timpul petrecut acolo iar muzica este o combinatie bine aleasa de lounge si indie.
Magia Carturestiului s-a extins deja in aceasta cafenea care a devenit un loc de intalnire a oamenilor simpatici si interesanti in acelasi timp fiind un loc de intamplari datatoare de zambet si frumoasa emotie (ieri pe teresa am primit cea mai minunata si surprinzatoare carte de vizita pe care o putea primi cineva).
Strada de chill se numeste Arthur Verona iar Gradina OAR si/sau Cafe Verona te asteapta cu bratele primitor deschise sa le calci pragul.
Oaza de relaxare a Bucurestiului nu putea fi alta strada decat una care mereu si-a deschis bratele larg si a zambit urbanilor.

2 comentarii:

Unknown | 22 iulie 2009 la 16:50

este foarte frumoasa Gradina OAR, serviciul este mai mult decat ok, iar preturile sunt: apa-6lei, berea-7lei, sunt preturi sub cele din zona. Eu am nimerit si o seara de jazz, atmosfera era f placuta...

buttercup | 22 iulie 2009 la 17:09

din cate am vazut eu, preturile la Gradina OAR nu sunt chiar asa de mari... mie mi s-au parut sub media teraselor din centrul bucurestiului. va recomand sa faceti o vizita si categoric va veti indragosti de atmosfera...