500 via Lecturi Urbane

500 de postari...wow, chiar nu credeam ca voi ajunge chiar aici dar uite ca pana la urma "Chestiile Urbane" au supravietuit si castigat. Nu pot decat sa va multumesc voua ce cititi si de asemenea celor ce au scris aici alaturi de mine (Andreea) si o fac sau vor incepe s-o faca (Bogdan si Narcissa).
Tocmai m-am intors de la Lecturi Urbane. Prima mea experienta la aceasta serie de evenimente si pot spune una cat se poate de placuta. Am ajuns cu colegul Bogdan la Unirea si am vazut oamenii....foarte multi reuniti de acest concept iar fiecare pregatit sa convinga un "strain" ca trebuie ca sa citeasca o carte.
Am urcat in metrou si fuga inspre Pipera. Metroul era al nostru pentru ca pana la urma la orele 19 si ceva nu prea era mare "popor" ce sa il populeze inspre Pipera.

De acolo...fuga inspre Berceni si aici a fost o mica "ruptura" cand unii am coborat la Unirea iar altii au mers mai departe. Eu am "gresit" ca si altii coborand dar pana la urma a fost o experienta geniala pe care abia astept s-o repet.Am avut o carte pe care am facut-o pana la urma cadou (Maryse Vaillant - "Cum Iubesc Femeile") pe care am "donat-o" unei domnisoare din metrou ce se tot uita inspre mine. Ea a fost surprinsa, m-a ascultat povestindu-i despre Lecturi Urbane si emotia ia crescut in momentul in care i-am spus ca poate primi acea carte, mi-a multumit, mi-a spus "pa!" si a deschis-o....daca vrei primi la urmatoarea editie a Lecturilor Urbane cartea atunci sa stii ca a trecut deja pe la 2 oameni si ar fi bine ca dupa ce o citesti s-o oferi mai departe!
Lecturi Urbane....un event ce deja va deveni fenomen si un event la care te poti bucura ca oferi senzatii sub forma de "aventura beletristica" dar poti cunoaste si oameni noi (cum sunt Ioana, Alina - cu care am confundat coborarea la Unirea, Octavian sau Alexandra - ce citea un Baudelaire in franceza) ce impart la fel ca tine bucuria lecturii urbane! Multam Civika, Adrian Ciubotaru si tuturor celor ce au participat la Lecturi Urbane.....va asteptam si pe voi ceilalti iar voua de la Lecturi - ne vedem pe Matasari 17 dak ma invitati:)

Later edit: poze click aici si promitem ca data viitoare sa venim si cu al nostru fotograf sef!
Later edit 02: poze si aici iar Alexandra mi-a spus ca am facut o confuzie...dar o astept data viitoare :)

2 comentarii:

Anonim | 2 martie 2010 la 22:42

...pare rau ca nu am ajuns... dar data viitoare.... I shall be the shooter.Alex

Vincent Vinyl | 2 martie 2010 la 23:02

Pai mai omule stii doar ca ne bazam pe pozatul tau dar acum n-ai putut asa ca pentru next time te anuntz din timp sa ai agenda libera :)