Austrian Hours la Green Hours

Joi 4 martie la ora 21.00 are loc al patrulea concert din seria Austrian Hours @ Green Hours, susţinut de Michaela Rabitsch și Robert Pawlik din Viena.

Pentru Austrian Hours @ Green Hours Forumul Cultural Austriac şi clubul de jazz Green Hours au invitat cinci formaţii de jazz de renume internaţional din Austria, ce vor prezenta un program muzical diversificat. Instrumente ca saxofonul şi acordeonul, dar și vocea omenească alternând cu trompeta se vor afla în prim plan. Sperăm că improvizaţiile şi elementele muzicale tradiţionale din jazz-ul european vor face ca aceste concerte să reprezinte un adevărat regal auditiv.
Michaela Rabitsch, cântăreaţă, compozitoare și instrumentistă de top în muzica de jazz la trompetă, împreună cu ingeniosul ei partener, compozitorul și instrumentistul la chitară Robert Pawlik, vor prezenta “Moods” , ultima lor creaţie și prima lor înregistrare cu compoziţii în exclusivitate originale, care reflectă esenţa creaţiei lor
curente. Faptul că cei doi au studii aprofundate ale repertoriului standard de jazz și ale unei mulţimi de alte genuri muzicale apropiate de jazz le dă posibilitatea de a-și extrage de aici un bogat vocabular muzical. A le asculta muzica înseamnă a descoperi noi orizonturi ale paletei auditive.
www.michaelarabitsch.com si Myspace

0 comentarii: